:: |
| Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
Najlepši slavni holivudski par Andželina Dzoli i Bred Pit, nakon dugog odbijanja da pričaju na temu Andželinine trudnoće, prekjuče su konačno progovorili i priznali da će lepa glumica roditi blizance, dečaka i devojčicu.
Prema pisanju svetskih medija, Andželina će se poroditi u Francuskoj, zemlji u kojoj je rođena njena pokojna majka Maršelin Bertrand. Blizanci će biti rođeni na leto, a devojčica će se najverovatnije, po želji najstarijeg deteta ovog para, sina Medoksa, zvati Melori.
Prema pisanju američkom magazina „In touch“, lepa glumica je mesecima išla na tretmane plodnosti kako bi što pre ostala trudna.
- Rešila sam da priznam da nosim blizance jer mi je dosta raznih priča po medijima koje čitam o mojoj trudnoći - poverila se Andželina jednom od svojim prijatelja, kojem je takođe rekla da je presrećna.
- Uživam u trudnoći. Ne mogu da dočekam da se porodim. Naša porodica se veoma brzo širi. Imamo puno odgovornosti jedni prema drugima, a Bred i ja u svakom trenutku uživamo u zajedničkom životu - izjavila je lepa glumica.
Bred Pit i Andželina Žoli već imaju četvoro dece. Tri usvojena deteta, Medoksa iz Kambodže, Zaharu iz Etiopije i Paks Tijena iz Vijetnama, kao i biološku ćerku Šajlo Nuvo. Par još uvek nije u braku, ali uskoro bi trebalo da se venčaju. Venčanje bi trebalo da se održi na jahti, a ceremoniji će prisustvovati samo najuža porodica i nekoliko prijatelja.
Izvor: Blic
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
|
Super neka imaju još toliko samo nek se više vjenčaju i ne ponašaju tako hladno jedno prema drugom u medijima
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
kad su se oni ponasali hladno jedno prema drugom u medijima?
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
A to se vidi iz aviona,nikada nisu dovoljno prisni kao drugi parovi,ili se to mene pak čini
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
cini ti se
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
Ako mi se čini onda bolje za njih,što drugo reć osim da su super par
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Sve je to samoreklamiranje više nisu na ceni kao ranjije pa neyznaju kako drugačije da budu interesantni
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
To se pricalo od pocetka trudnoce.......
|
|
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
meni su oni okiz par. lepi su,to stoji,ali pit i njegova bivsa su mi ipak bili malo "simpaticniji"
ali za bebce mi je bas drago .. blizanci sweeet
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
| D@cha je napisao/la sledeće: | | Sve je to samoreklamiranje više nisu na ceni kao ranjije pa neyznaju kako drugačije da budu interesantni |
e vala bas ako njima treba trudnoca da budu interesantni...
oni su sami po sebi interesantni
|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
| D@cha je napisao/la sledeće: | | Sve je to samoreklamiranje više nisu na ceni kao ranjije pa neyznaju kako drugačije da budu interesantni |
Otkad je tako uzvišen i blagosloven čin kao što je začinjanje i gajenje dece postao metoda kojom inače hiperpopularne osobe pokušavaju da se okoriste rođenom decom kako bi dobile na gorepomenutoj hiperpopularnosti ?
Ako je to namera - onda ne zaslužuju da budu roditelji
Ne smatram da je to slučaj sa Bradom i Angelinom
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|