:: |
| Autor |
Poruka |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Ja bih da pitam zasto je uvedena zabrana editovanja sopstvenih postova posle 60 minuta?
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
| |
|
 |
bebakiki Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Nov 2007 Poruke: 470

|
|
Ja se stvarno izvinjavam,ali morala sam opet da vam se obratim za pomoc.Kada se prijavim pise mi da sam poslrdnji put posetila forum 04.03.2008 sto nije tacno jer sam bila i posle toga,i dalje mi ne prikazuje nove stvari na forumu i dalje ne mogu da odgovaram ni na jednu temu osim ovde.A takodje mi se ne pojavljuju nove pesme.Pokusala sam opet da se registrujem ali naravno ne moze.Da li vi mozete da me izbrisete iz vase baze pa da pokusam opet da se registrujem,posto me ovo uzasno nervira.Ili ako vi imate neko drugo resenje za moj problem.
Unapred hvala
|
_________________ Happy  |
|
| |
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
| jerotije je napisao/la sledeće: | | Ja bih da pitam zasto je uvedena zabrana editovanja sopstvenih postova posle 60 minuta? |
Zato sto su neki clanovi pravili probleme, dolazili npr. nakon pola godine i brisali tekstove svojih poruka i tako ostavljali prazne upise, a ako se radi o prvom postu kojim se pokrece tema, to je onda veliki problem. 60 minuta je sasvim dovoljno ako se zeli nesto ispraviti, a za sve ostalo moze se upisati novi post
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
| bebakiki je napisao/la sledeće: | Ja se stvarno izvinjavam,ali morala sam opet da vam se obratim za pomoc.Kada se prijavim pise mi da sam poslrdnji put posetila forum 04.03.2008 sto nije tacno jer sam bila i posle toga,i dalje mi ne prikazuje nove stvari na forumu i dalje ne mogu da odgovaram ni na jednu temu osim ovde.A takodje mi se ne pojavljuju nove pesme.Pokusala sam opet da se registrujem ali naravno ne moze.Da li vi mozete da me izbrisete iz vase baze pa da pokusam opet da se registrujem,posto me ovo uzasno nervira.Ili ako vi imate neko drugo resenje za moj problem.
Unapred hvala | Probaj da promenis browser, probaj da se ulogujes sa nekog drugog racunara... jer jednostavno to sto se tebi desava nema nikakve logike i brisanje naloga nece nista promeniti
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
| |
|
 |
jerotije rank

|

|
|
| škorpijica je napisao/la sledeće: |
Zato sto su neki clanovi pravili probleme, dolazili npr. nakon pola godine i brisali tekstove svojih poruka i tako ostavljali prazne upise, a ako se radi o prvom postu kojim se pokrece tema, to je onda veliki problem. 60 minuta je sasvim dovoljno ako se zeli nesto ispraviti, a za sve ostalo moze se upisati novi post  |
Ok, razumem ja to, ali ovako ste stvorili vise problema nego sto ste ih resili.
Pre svega, nekad smo prinudjeni da pisemo duple postove samo zbog toga sto je proslo vise od 60 minuta od posta koji smo prethodno napisali.
Ako se desi da smo negde nesto pogresno upisali, a nismo to primetili u roku od 60 minuta, mi to ne mozemo da ispravimo.
Zatim, kod postavljanja slika za fotografiju meseca, clanovi cija slika ne ispunjava uslove nisu u mogucnosti da isprave gresku posle sat vremena.
Fotografije, youtube clip-ove i sve ostalo sto linkujemo ne mozemo da ispravimo ako se taj link promeni ili izbrise.
Taj problem oko menjanja teme postavljene pre pola godine bi mozda bilo bolje ubaciti kao zabranu u pravilnik (kao sto je to uradjeno sa duplim postovima. Oni nisu blokirani vec samo zabranjeni pravilnikom), ili na neki drugi nacin.
Ako nista, onda barem produziti period makar na mesec dana. Ovako, dugme ne sluzi skoro nicemu.
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
Zato su tu moderatori kojima se clanovi mogu obratiti i zatraziti pomoc... a povecanje vremena... mozda maksimalno 24h, preko toga nece biti sigurno.
|
|
| |
|
 |
bebakiki Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Nov 2007 Poruke: 470

|
|
|
znam da nema nikakve logike ali mi se ipak desava.Kako da promenim browser
|
_________________ Happy  |
|
| |
|
 |

|

|
|
Odes na www.firefox.com i skines, instaliras pa probas
|
|
| |
|
 |
jerotije rank

|

|
|
| NenadS je napisao/la sledeće: | | Zato su tu moderatori kojima se clanovi mogu obratiti i zatraziti pomoc... a povecanje vremena... mozda maksimalno 24h, preko toga nece biti sigurno. |
Ne mozemo ni moderatore da cimamo bas za svaku sitnicu. Evo, na primer, ovde i ovde sam linkovao slike, a sajt na kome se nalaze ih je vec promenio, iako je ovaj drugi post postavljen juce. I sad ja treba da cimam nekoga od modova da ide na taj i taj sajt, da linkuje sliku, da edituje moj post... sve zbog jedne banalne stvari koju bih mogao i sam da odradim. To je samo primer. Isto tako, ako hocu da dodam nesto u svoj post, treba da pisem modu "E, dodaj mi to i to u taj i taj post". Stvarno nema smisla, modovi ionako imaju pune ruke posla.
I sta da rade ovi koji treba da zamene sliku za fotku meseca? Da je salju moderatorima preko pp pa da je ovi zamene?
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Sve to sto si rekao stoji... ali ta opcija nije tek tako ubacena da bi se clanovi bunili... ako je problem slika, taj post moze da se obrise i clano moze da upise drugi i postavi sliku... a ako nesto treba da se menja, a post mora da ostane... u tom slucaju moderator ce to odraditi.
Da imaju mnogo posla, slazem se... ali mozda ne mozes ni da zamislis sta bi se desilo da neko dodje i za noc edituje recimo par hiljada svojih poruka i tako unisti isto toliko tema... sta onda da radimo... to da se vrati iz backup-a moze da potraje nedeljama... i zato smatram da je od dva zla ovo ipak manje
|
|
| |
|
 |
jerotije rank

|

|
|
|
Ma razumem ja zasto je ta opcija ubacena, ali mora da postoji neko bolje resenje. Je l' bi moglo da se izvede da se blokiraju samo postovi kojima se otvara tema? Za ostale postove valjda nije problem ako ih neko promeni posle pola godine, jer oni ne uticu bitno na ostale.
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| jerotije je napisao/la sledeće: |
Ne mozemo ni moderatore da cimamo bas za svaku sitnicu. |
Ako se oni ne bune, zashto se ti bunish?
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|