:: |
Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Jedan Austrijanac silno se iznenadio kada ga je, tokom vožnje autoputem, pogodio leteći hamburger!
Hanes Kol je vozio staloženo i sporo, po nekima, i presporo. Zato mu je ljuti kamiondžija u prolazu, iznerviran njegovom vožnjom, kroz otvoren prozor ubacio svoj načeti hamburger.
Ručak ljutitog vozača tako je završio na Kolovom odelu, na kojem je od priloga ostala poveća mrlja.
Ovaj bečki lekar izjavio je lokalnim medijima da je revoltiran činjenicom da mu osiguranje neće pokriti troškove ovog incidenta.
"Osiguranje je odbilo da mi plati hemijsko čišćenje odela i sedišta" požalio se Kol, koji će verovatno ubuduće voziti malo brže.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
I ja bih ga verovatno gadjao...
Iritiraju me prespori vozaci...
|
|
 |
kire_dr Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 61
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 68 Mesto: Skopje

|
|
nista taj nije dobijo. da je meni bio...
|
_________________ Zivite brzo... Vreme leti |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Citat: | I ja bih ga verovatno gadjao... |
upravo tako... nema nista gore od sporih vozaca
|
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
uf uf, al se kulturni vozaći!
nego, mene interesuje, što mi nije bacio malo pomfrita i cole, pa da se čovjek bar najede?
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |

|

|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | upravo tako... nema nista gore od sporih vozaca  |
kada neko nastrada u saobraćajnoj nesreći onda vičemo: eh što su vozili tako brzo, bla bla bla... a sad kad je neko vozio po propisima onda ćemo da ga gađamo hamburgerom i krompirićima
ne vidim šta ima loše kod vozača koji poštuju propise
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Citat: | ne vidim šta ima loše kod vozača koji poštuju propise |
ne rekoh to, već oni koji voze ka puževi
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
^^ aha, ok nemoj misliti da sam nešto konretno protiv tebe mislila...
radi se o tome da se meni recimo dosta puta dešavalo da idem putem koji ima ograničenje od 60km gde ja vozim nekih 70-75... i sad, nađe se pametnjaković koji mi svira da požurim, ili da mu se sklonim sa puta...
kao prvo poštujem postavljenu brzinu jer je neko to ograničenje dao iz nekog sigurnosnog razloga, kao drugo ne želim da ugrozim one koji su u kolima samnom a kao treće ne pada mi na pamet da čašćavam pandure ili u krajnjem slučaju da im plaćam kaznu...
znači ima dosta onih kojima su spori vozači baš oni koji se pridržavaju propisa...
|
|
|
|
 |
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...

|
|
Јецика али замисли колико је он споро возио кад је он изнервирао једног камионџију...Ја немам ништа против људи који поштују саобраћајне прописе,нпр што ти кажеш возиш чак и 10-15 више,али на неким местима постоји и најмања дозвољена брзина...Тај доктор не могу да замислим колико је споро возио када је изнервирао једног камионџију!
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
kamionđije nije teško izprovocirati...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |

|

|
|
^^ e to jeste.... ipak nisu naveli kojom je brzinom išao...
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Konjanik je napisao/la sledeće: | nego, mene interesuje, što mi nije bacio malo pomfrita i cole, pa da se čovjek bar najede? |
Da pogodim na šta si mislio: "Kola" u staklenoj flaši i zamrznuti pomfrit?
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|