:: |
Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Koncert nemačke tinejdž senzacije Tokio Hotel u Beogradskoj areni otkazan je zbog bolesti pevača, saopšteno je iz Arene.
Pevač Bil Kaulic, zbog čijeg je zdravstvenog stanja proteklih nedelja otkazano nekoliko koncerata, mora se podvrgnuti hitnoj operaciji glasnih žica.
"Bil mora pod hitno na operaciju, i ostatak rasprodate turneje '1000 Hotels' mora biti otkazan" navodi se u saopštenju menadžmenta benda, dostavljenom Areni.
Četverac koji je karijeru počeo pod imenom Devilish čine blizanci Bil i Tom Kaulic (vokal i gitara), Georg Listing (bas) i Gustav Šefer (bubanj). Objavili su dva albuma na nemačkom ("Shrei" i "Zimmer 483), a ove godine i jedan na engleskom - "Scream (Room 483)". Najstariji član benda, basista, ima 20 godina.
Na nedavno održanim MTV nagradama u Minhenu osvojili su Best Inter Act, a nezaobilazni su na svim dodelama nagrada tinejdžerskih časopisa i emisija.
Bend je do sada prodao preko 3 miliona albuma samo u Evropi, imaju četiri singla i dva albuma koji su bili na prvom mestu različitih top-lista. Koncert u pariskoj areni Bersi, zakazan za 9. mart 2008, rasprodali su za samo 25 minuta!
Svi koji su kupili karte za ovaj koncert, koji je trebalo da se održi 29. marta, mogu povratiti svoj novac od prvog aprila, na prodajnim mestima na kojima su ulaznice kupljene.
Ukoliko bude došlo do ponovnog zakazivanja turneje, Tokio Hotel će vratiti Beograd u svoj raspored, saopštila je Arena.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 34
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
Ma bla bla bla....
u Ljubljani imaju koncert samo jedan dan pre (28.03.2008) i nije otkazan....
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
jbstapar je napisao/la sledeće: | Ma bla bla bla....
u Ljubljani imaju koncert samo jedan dan pre (28.03.2008) i nije otkazan....  |
Čisto sumnjam da bi dečko mogao/smeo da napreže glasne žice par dana pred operaciju...
A plejbek?
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Cekaj bre ono je musko ...Znaci postedeli smo Beograd i jos dosta gradova, nesnosivog urlika i neverovatno grozne pojave zvane Tokio Hotel ...Aj nek mu je sa srecom na operaciji
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Pazi da ne poverujem da ce da odrze koncert a sto se tice plejbeka pa nije sve Grand ljudi (dase razumemo nemam nista protiv onih koji znaju da pevaju vec protiv otvaraca usta)
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ništa propušteno... ništa posebno.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | Cekaj bre ono je musko ...Znaci postedeli smo Beograd i jos dosta gradova, nesnosivog urlika i neverovatno grozne pojave zvane Tokio Hotel ...Aj nek mu je sa srecom na operaciji |
oni su jako poznati i popularni i pored tog tvog izraza urlikanja
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
Jos kada sam cula da dolaze znala sam da ce biti tako.....,ali sta ima veze.....mislim da se nista nece propustiti.
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Svako ima pravo na svoje mišljenje. Meni su OK.
dameski je napisao/la sledeće: | Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | Cekaj bre ono je musko ...Znaci postedeli smo Beograd i jos dosta gradova, nesnosivog urlika i neverovatno grozne pojave zvane Tokio Hotel ...Aj nek mu je sa srecom na operaciji |
oni su jako poznati i popularni i pored tog tvog izraza urlikanja |
Kolega je hteo da kaže da "tako nije bilo u njegovo vreme kao sada sa ovim Bitlisima i čupavcima", ali vuče loše iskustvo još otkako je bio na koncertu Luja Armstronga...
Kolega, izvini, ali morao sam...
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | jbstapar je napisao/la sledeće: | Ma bla bla bla....
u Ljubljani imaju koncert samo jedan dan pre (28.03.2008) i nije otkazan....  |
Čisto sumnjam da bi dečko mogao/smeo da napreže glasne žice par dana pred operaciju...
A plejbek?  |
Kao sto rece coco .. a gde je plejbek .. i ovako i onako ga pustaju na gotov svim koncertima pa sto ne bi i na tom .. nego ..nema veze .. kao da je on sad neka vazna licnost
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|