:: |
Autor |
Poruka |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
WTF ....pa kako ti to uspeva ....pozajmices mi prstice na koji dan ....aj nek ti je sa srecom ovaj masala 26 "spratic" i da uskoro prestignes ove sto su iznad tebe
|
|
 |
Flower1985 Prijatelj foruma

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Sep 2007 Poruke: 4862

|
|
draga Jecika, cestitam!
|
|
|
|
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
O pa ti ih brzo preskaces! Svaka cast! Samo tako nastavi i zelim ti sve najbolje
|
|
|
|
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
Cestitke............................................................................
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Kolezinica pitalica dosla na novi spratic Cestitke i od mene i ajde da zajedno predjemo na 30. spratic Sve najbolje i samo napred u pohod na vrh top posters
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
cestitke od mene
|
|
 |
Dakilica > sexy angel <

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 1861 Mesto: > trg raja <

|
|
cestitam...
|
|
 |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Jeco, inspiracija presušila totalno...vrućine velike, pa znaš kako...zakazao sistem za navodnjavanje...
Svaka čast i samo visoko, visoko, pa kad stigneš tamo, ti baci koju bonu da znam da me se sećaš...
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Boze dragi i ovde ja kasnim! Ja mislim da cu i na moju sahranu zakasniti Ali necemo sada o meni i mojoj sahrani, nego o mojoj imenjakinji! Draga moja imenjakinjo, komsinice, drugarice draga, ti letis, letis, hvala Bogu da ti je aerodrom ispred nosa Ali vala neka je! I da stignes brzo na 150ti! Svaka ti cast draga moja! Do skorog vidjenja ovde! Ili live? Reci Radetu da te izljubi za onu drugu Jelenu! Kiss
|
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Narode, hvala Vam puno na divnim rečima, lepim željicama, ljubim Vas sve punoooo
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Koleginice, bwe, ti ode, ali bash!
Chestitke na odanosti, tj. predanosti, marljivosti, ma ... eto... uopshteno. Od srca!
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|