:: |
Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Napokon smo saznali šta piju oni sa Forbsove (Forbes) liste najbogatijih - piju šampanjac "Peri-Žue" (Perrier-Jouet's) koji košta 4.166 evra!
Ovo penušavo piće proizvodi francuska kompanija "Perno-Rikar" (Pernod-Ricard) i to je najskuplje piće na svetu. Šampanjac se prodaje u paketu od 12 flaša, od 7,5 decilitara, za 50.000 dolara.
Medjutim, da biste ga gucnuli nije dovoljan samo novac - šampanjac je napravljen u maloj seriji, za svega 100 osoba. To znači da će ga kupiti samo oni koji su se na veme prijavili za listu čekanja, a žive u Americi, Velikoj Britaniji, Japanu, Kini, Rusiji, Švajcarskoj i Francuskoj.
Svaki kupac će biti pozvan u Francusku, u kompaniju "Perno-Rikar", gde će kreirati unikatne etikete za svoje flaše.
Vino ima specifičan ukus zahvaljujući kombinaciji šećera i vina različitog godišta, a personalizivane etikete će mu dati poseban pečat, kaže proizvodjač.
Oni koji ne budu medju 100 srećnika moraće da se zadovolje jeftinijijm pićem - Dom Perinjonom koji košta 4.000 evra.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Uvrnuto
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Samo 4.166 evra! .. Ma daj bre ljudi .. pa sta je to za njih .. sitnis ..
To bi isto bilo kao da sad meni neko dadne Coca-Colu i kaze ajd plati 5 centi za nju .. pa ladno bi je latio .. ti ljudi zarade po par desetina biliona dolara godisnje .. sta je za njih da odvoje par hiljada za jedan sampanjac
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|