www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kafana/birtija/restoran Domaći.de (svaštara)...
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 81, 82, 83  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
*Trola41*
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 26 Mar 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 12:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ciaos svimaaa
moze jedna aqua viva,ako nema vive,onda rosa,ako nema ni nje,onda voda voda Razz

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

drzimo palce vrag i ja
da potraje ta magija

Joooj ova moja metla nesto nece danas... Hehe sta je sa tvojom snajka? Ali vino je kao iuvek sjajno... Eeeeeeee kako ti sve znas...

@Dva gospodina iznad: Samo se vi igrajte sa vatrom Twisted Evil Mr. Green Hahahaha

@Trola: vece! A hehe ovde je samoposluga, konobar ima slobodno, jel ne vidis da sam i ja vino dobila od snajke? Aaaaaa? I sta ces ti tako kasno ovde, c,c,cc,c,c zar nema skole sutra? Aaaaa

rL-Valter
panonski mornar
panonski mornar

Datum registracije: 24 Feb 2008
Mesto: Senta sity

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

duge noge za igranje Very Happy

*Trola41*
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jr...ima bre...ne pitaj.......
trebao sam uciti hemiju ali prc...
nisam je ni PipnuO
katastrofa
pa izem ti ja kafanu,bez 2 konobara

mrvica92
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 50

Datum registracije: 30 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"miss jr" imamo mi aparat za gasenje

Prasnjavim putem
odoh iz sela
i ostavi dragu da me ceka.
Cvet sto zamirisa
u mojoj basti
otkidose!"

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

trolo, ajde zivota ti smanji potpis, da to ne mora Nesa da radi Wink Ti znas kada domacin to radi, osta ti bez potpisa... Hahahahahahahaahahahah

Snajka, pa ti nesto slabo pijes veceras? Aaaaa

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tetka i moja metla danas zakazala, izgleda sam danas bila pravi andjelak Razz Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ma ja sam danas vec opijena, al ne alkoholom Razz Mr. Green Mr. Green Mr. Green

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 12:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A Trolce, zaposljavamote odmah kao drugog konobara, radno vreme 24 h, plata - nikada ne stize ali to na vreme, gostiju uvek puno a baksis, delis sa domacinima! Njima 90% tebi 10%

Zaposljen si!

*Trola41*
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 12:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vidi skorpije bolan
joooj
jr
sad cu..........aaaaaaaaaaaaa moram opet da se logujem na fbook

aaaaa ne
ja sam svoju licencu u ovoj kavani odavno prodo,a i vec imam poso hihihi

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 12:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a vidju vidju trole Mr. Green imas nesto protiv skorpija a? New Evil Mr. Green

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 12:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro večeeeeee.

Ko se to nama vratioooooo! Cool

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

*Trola41*
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 12:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam imam Smile
eeeeeeee shala shala
nemam ja naravno
obozavam skorpijice
e jecka jel moze ovako ?

k'o se vratio Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Kafana/birtija/restoran Domaći.de (svaštara)... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 81, 82, 83  sledeća
Strana 82 od 83

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon