:: |
Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Nokia je predstavila specifikacije novog-starog telefona 6300i, naslednika modela 6300 koji je doživeo veliku popularnost od trenutka kada se pojavio.
Nokia 6300i poseduje Wi-Fi podršku, pomoću koje je moguće vršiti VoIP pozive. Tri-band GSM (900/1800/1900MHz) podrška se podrazumeva, a tu su i GPRS i EDGE opcije.
Model 6300i dolazi sa instaliranim Nokia Maps, što ga čini prvim S40 uređajem sa ovom podrškom. Mapa se nalazi "preloadovana" na microSD kartici koja dolazi uz telefon i ima kapacitet od 512 megabajta.
Pored ovoga Nokia 6300i poseduje i internu memoriju od 30 MB. QVGA Ekran, na kome se mogu pratiti sve promene, veličine je 2 inča (rezolucije 320 x 240 piksela) a u telefon je ugrađena i kamera od 2 megapiksela sa opcijom digitalnog zumiranja.
Od dodatnih opcija treba pomenuti audio džek i FM radio prijemnik, Bluetooth 2.0 podršku, autonomiju razgovora od 3 i po časa i Opera Mini internet pretraživač.
Za sada nema informacija o ceni i dostupnosti Nokia 6300i mobilnog telefona.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Ma nije više nokia nedostižna. Čak su i kinezi izbacili fon sa svim tim funkcijama, i uz sve to sa dve aktivne linije istovremeno
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
nije lose .. red bi bilo probati .. mada sam potpuno oguglao na mobilne telefone ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|