www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Biseri sa casova
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Smehotresno odeljenje ~ -> ~ Čitanje i smejanje ~
::  
Autor Poruka
jovana_88_nis
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 31 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 10:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Profesorka srpskog jezika kaže Milošu:"Pričaj šta znaš"-pošto odgovara za dvojku,a on će:"Paaa,znam četinare i nervni sistem kišne gliste."

Zloky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 17 Jan 2006
Mesto: Buna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 10:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Progutat ću te cipelom,kako ne znaš kvadriranje

ljubo085
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 17 Nov 2007
Mesto: bar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 12, 2008 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mene jednom na casu matematike prozove profesor bosanac 'Jeli vujicicu svi pisu a ti sto ne pises...?' ja ono zaboravio i olovku i svesku Very Happy i dodaje mi drug nekakvu svesku ali niko nema hemisku i ja pitam profesora da mi pozajmi hemisku a on odgovara 'Jes pa da mi je potrosis' Rolling Eyes

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 12, 2008 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

drug: profesorice, koliko će biti zadataka na kontrolnom? 5 ili 6?
profesorica: zavisi kako budem raspoložena kada se probudim...
drug: pa nemojte se probuditi...
drug: (kad je shvatio šta je rekao) ovaj, ja ću vas probuditi Exclamation
drug: (kad je shvatio šta je rekao) ma probudite se sami Exclamation Exclamation Laughing

profesor: kako ćemo izračunati ovo?
učenik: preko dijagonalnog procenta Question Exclamation
profesor: (zbunjeno) trm, zdrm... marš napolje Exclamation

ljubo085
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 17 Nov 2007
Mesto: bar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 22, 2008 4:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pita nastavnik u doba 'pruteva i samaranja' Smile 'Ko zna zasto nisu nemci smeli da predju u englesku preko kanala lamansh?' a moj striko ko iz topa 'nemci nisu smeli da predju u englesku preko kanala lamansh zato sto su znali da ih ovi tamo cekaju...' nastavnik kaze 'bravo toki' i uzme prut zavrne rukava i ..... Laughing

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 22, 2008 4:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmm...bilo je to još u osnovnoj školi, kad je drugarica odgovarala biologiju..
i uglavnom umesto "organizam" rekla je "orgazam"
a mi svi u smeh..pa i profesorica..
to nikad neću zaboravit.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

---X---GIRL
[●Sancta ஐ Sapientia●]
<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>

Godine: 32

Datum registracije: 17 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 14, 2008 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada je drug odgovarao biologiju i na nastavnicino pitanje gde se nalaze pluca njegov odgovor je bio u trbusnoj duplji...,znaci otkinuli smo se od smeha.... A on je bio sasvim siguran u to sto je rekao,cak nije ni provalio zasto se smejemo...

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 20, 2008 9:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Profesoritza sva besna progovara jer je zvonilo,ona nije zavrsila sa predavanjem a svi su vec krenuli napolje iz ucionice:"Pa dobro sta je sad ovo,ja nisam jos ni svrshila a vama se vetj dize"

Profesorica:"Filipe,izadji da odgovaras"
On izlazi.
Profesorica:"Jesi ti rumun?"
Filip:"Jesam"
Profesorica:"Ju j***m te"

Miksa31
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 28 Jan 2008
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 29, 2008 2:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drug prica profesorici kako drugarice dolaze u skolu:pa profesorka one idu po tri u paru Rolling Eyes

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 30, 2008 12:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo nije baš ''biser'' sa časova,već je ''biser'' sa odbrane diplomskog.

Jedan moj kolega koji je poduže studirao je diplomirao pre neki dan i kad mu je profesor dodelio diplomu i čestitao,izmedju ostalog,rekao mu je:

''Eto,diplomirao si.I to smo,konačno,dočekali!'' Mr. Green

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

*Trola41*
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 26 Mar 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 25, 2008 4:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

biser moje profesorke iz nemackog u 8-om osnovne
deco,imacete ne najavljeni kontrolni u sredu... Smile

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 04, 2008 5:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Juče sam dobio poveću kolekciju, pa da je podelim sa vama. Mr. Green

Sad ću vas naučiti kako se zavaruje, nemojte gledati!

Danas je prijatelj odgovarao gramatiku, i na kraju se ona zabulji u njega i kaže: "Petre, književnost je bila slaba, ali jezikom si me zadovoljio... Zadovoljio si me jezikom i zato ću ti dati 5".

Ovaj broj pomnožite s ovim, pa kad vam se digne na kvadrat, podijelite...bla, bla..."

Pošto određena grupa studenata nije pratila njegovo izlaganje, profa se razljutio! Prvo je počeo gađati studente spužvom i kredama, a zatim je počeo vikati: "Stoko jedna nepodojena! Trač-babe, anarhisti akademskog doba! Od vas nitko neće postati akademski građanin!"

Stavili stolice u jedan kut, napravili redove, kao u kinu, stolove makli u drugi kut da ne smetaju.
- Na ploču nacrtali neku scenu iz filma
- Ugasili svijetlo, navukli zastore
- Svi posjedali, kao u kinu
- Tišina, mrak, čeka se da profesorica uđe
Dolazi profa. Zbunjeno gleda. Ništa ne priča. Sjeda na svoje mjesto. Svjetlo i dalje ugašeno. Ništa joj nije jasno. Nakon pola minute jedva reče riječ neku, a cijeli razred počne: "Psssst", "Pssst", "Tišina", "Gledamo film". Ova i dalje zbunjena

Ako ne zašutite prestat ću pitat!

U četvrtak pišu svi oni koji su dobili negativnu jedinicu!

Malo puno podijeli testove!

Lik iz razreda sluša mp3-plejer na satu. Profa: "Ugasi taj tranzistor!"

Ulazi nova, mlada (with exciting new look) profa u razred, uzme kredu i kaže: "Redari, ovako mala kreda ni mene ne može zadovoljiti."

Prof: Sila djeluje u smjeru kazaljke na satu... Osim??
Učenici nemaju pojma.
Prof: Pa osim ako je sat digitalan ljudi moji!!

Bogovi su mogli imati razna oblika. "Marko" jesi li ti Zeus?

- Neka redar dođe i zatvori ovaj ovdje prozor da ne dobijem upalu pluća
- Ne mogu zatvorit, strgan je
- Onda drži

Prof: Dakle, kolega, jeste riješili zadatak?
Stud: Jesam ali dobijam nekakva čudna rješenja
Prof: Kolega, je*anje koza je čudno. Zadatak je ili točan ili netočan

Kuca netko na vrata i uđe učenica, pa kaže: "Mogu Anji dati bilježnicu?", a profesorica: "Za vrijeme sata se ne kuca!"

Poznanik sjedio u zadnjoj klupi u razredu, on i njegov kolega pravili gluposti, a profa veli: "Ajmo zadnja klupa van". Njih dvojica uzmu klupu i iznesu je van iz razreda na hodnik, legnu pokraj klupe i valjaju se od smjeha..

Prolista prof imenik i veli: "Ovako loše ocjene nisam vidio još od…", a nadoveže se kolega i kaže: "…još od seljačke bune" (prof je malo stariji i nije mu bilo svejedno)

Prof iz matematike da nam olakša formule nazvao neke dijelove Pero i Đuro. Pita jedan iz razreda: "A koji Pero?" Veli prof: "Onaj koji te dero". Pita neki drugi: "A koji onda Đuro?" Veli prof: "Onaj koji ti ga tur'o"

Pjesma u kojoj se govori o smrti je smrtna pjesma

Kapsula se razgradi jer je u želucu vruće!

Nisam dalje pisao seminar, jer nisam imao papira

Prof.: "Reci mi nešto o šestosiječanskoj diktaturi"
M: (šuti)
Prof.: "Osim da je bila 6. siječnja..."
M:"Bila je to diktatura!"

B: "Ma pustite ga, sviđa mu se jedna iz vašeg razreda"
Prof: "A šta oćeš, da mu je sredim?"

Profesorica biologije ispituje o bolesti spavanja i kak se prenosi.
A: Prenosi je CE muha-muha!!

Jedna učenica pita: "Profesorice, jaje je, pile nije. Šta je?"
- Ma ne znam, nisam ti ja dobra u tim zagonetkama.

Redar (briše ploču): "Profesorice, smijem li na WC da pomokrim spužvu?"

Studentica polaže usmeni ispit i jedno od potpitanja je bilo što se u ljudskom organizmu povećava 10 puta kad smo uzbuđeni. Ona onako stidljivo kaže: "Pa, penis mislim." Na taj odgovor profesor je ispravi i kaže da je u pitanju zjenica i još doda: "Kad bi se penis povećavao 10 puta vama, kolegice, ne da bi se zjenice povećale, nego bi vam oči poispadale!"

Profesor: Za idući sat mi donesite alge...
Učenik: Ja ću donit raznorazne
Profesor: E, te, te. Te su najbolje...

Danas nam je profesorica pod matematikom rekla:"Nećemo pričat nego ćemo razgovarat."

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Smehotresno odeljenje ~ -> ~ Čitanje i smejanje ~ -> Biseri sa casova Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 7 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon