www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

VB VIP: Mimi pobedila!!!
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 12:10 am    Naslov poruke: VB VIP: Mimi pobedila!!! Na vrh strane Na dno strane

Prvi je bio Saša Đani Ćurčić, a pobednica drugog serijala je kreatorka iz Crne Gore Mirjana Đurović-Mimi, koja će iz Kuče Velikog Brata, osim uspomena odneti i 50.000 evra!

"Ajoj meni! Jao, pobedila sam, ne mogu da verujem", uzviknula je Nikšićanka, koja se potom izljubila sa "rivalom" u finalu, hiophoperom Ajs Nigrutinom.

Kao i kad je ulazila u Kuću, tako je mesec dana kasnije dopratila pesma "I am barbie girl". Prvo se izljubila sa malim bratom.

"Pobedu poklanjam mojoj baki, koja je umrla, a koju i dan danas najviše volim", rekla je Mimi, a nagradu joj je uručio bard srpskog glumišta Velimir Bata-Živojinović.

Iako je bila jedna od najnepoznatijih ukućana i iako je na "prvu loptu" odavala utisak "silikonske plavuše", Mimi je tokom boravka u Kući polako dobijala naklonost gledalaca svojim konzervativnim stavovima, ali najviše zbog sukoba sa Milićem Vukašinovićem kada "nije dala na sebe".

Ostali ukućani (Era, Kaja, Zorica) su joj za nagradu otpevali: "Oj, đevojko Milijana".

Pobedu su joj čestitali i prvi učesnici VB VIP - Goga Sekulić, Olja Karleuša, Peđa D'Boj, Dragan Marinković-Maca, njen zemljak Danijel Alibabić (No Name)...koji su došli na žurku.

Mirjana Đurović Mimi rođena je 27. decembra 1983. godine. Živi i radi u Nikšiću. Završila je višu poslovnu školu i fakultet za menadžment, a trenutno radi kao modni kreator. Ranije se, pored sadašnjeg posla, bavila i manekenstvom, bila je fotomodel kao i vlasnik kozmetičkog salona. Talenat je za karate, a tvrdi da auto vozi kao muškarac.

Pre ulaska u Kuću rekla je da "zaslužuje da učestvuje u Velikom Bratu VIP zbog mojih poslovnih uspeha u modi, zbog toga što je mlada i prijatnog izgleda".

Prvi od troje finalista koji je napustio Kuću bio je "doktor za rokenrol" ili "ludi šeširdžija" Milić Vukašinović, a onda se dogodilo napeto finale - publika je odlučila da pobedi simpatična Nikšićanka zvana Barbi ili Mimi.

"I jeste mi i nije žao, bole me briga. Ispunio sam svoj zadatak - da se sprdam ovde! Bole me briga!", rekao je Ajs (Vladan Aksentijević) po izlasku iz Kuće. Dok se pozdravljao sa članovima porodice, njegovi fanovi su mu na poklon doneli - sarme!

Inače, finaliste su dočekali i svi ostali ukućani, osim Borka (nije želeo da dođe) i Skaj Viklera koji je navodno "slavio ostanak Ajsa u Kući, pa je presisao". Ipak, Skaj se tokom večeri pridružio ostalima, jer se oseća bolje. Samo je Borko ispao...zna se šta!

Oni su bili podeljeni oko toga ko treba da pobedi. Većina je ipak bila za Mimi.

Kad je Ajs izašao iz Kuće pale su teške reči, uvrede, a najviše ga je nervirao Era Ojdanić, za koga je rekao da je seljak. Era mu je dobacivao da "zna sve narodnjake, ali se forlira", na šta je Ajs zaurlao: "Ućuti, bre višeeeee!".

Potom se verbalno obračunao i sa ženama: "Žene u Kući su bile lepe, sa svakom bih imao seksualne odnose, ali sam znao da od toga nema ništa. Malo sam se sprdao sa Slađom, više iz dosade. Znao sam da od toga neće biti ništa, pa sam se malo sprdao".

Upitan ko mu je osim Skaja bio podnošljiv u Kući, odgovorio je da su to Borko i Bićko, sa kojima je blejao oko bazena. "I Kaja je OK, samo je malo smarala sa onim 'ide mi se kući, ide mi se kući'...".Na to mu je Kaja nešto dobacila, a onda je Ajs odbrusio: "Ma, sve ste klošarke i bole me briga! Ma, žene mogu samo da platim!".

"Posle svega što mi se izdešavalo i životu, naravno da imam takav stav", dodao je hiphoper.

Milić je bio razočaran, moglo se to zaključiti po njegovom izrazu lica. Kada je izašao iz Kuće, rekao je da nije razmišljao da li će prvi izaći iz Kuće, a prethodnog dana je rekao da je "već pobedio". Odmah po izlasku iz Kuće, Miliću se u zagrljaj bacila njegova supruga.

"Ja sam pobedio, jer ovo ne može da se naplati novcem kako sam se divno družio sa ovim ljudima. A ova nagrada nekad nije mogla ni da mi traje mesec dana", rekao je Milić i dodao da ne bi promenio ništa u svom ponašanju ni za milion dolara. .

Milić se slatko nasmejao prilogu nazvanom "Ne prekidaj me!", koktelu njegovih "razgovora" sa ukućanima tokom kojih se nervirao što ga ostali prekidaju dok priča.

O odnosu sa ženama u Kući, rekao je da je njegov odnos bio veoma korektan, s obzirom na njegov seksualni nagon. "Sa Mimi je bilo jako lepo družiti se. Nije shvatila neke moje šale, na žalost", rekao je Milić.

Ostale ukućanke su potvrdile da je Milić bio super, a Zorica Marković je ustala sa stolice i poljubila ga. Pomirenje uživo!

U nedelju smo konačno saznali i ko je krtica u Kući. Krtica je...pa krtica! Doduše ne prava, već plišana, ali ipak krtica.

Dok su ukućani proteklih mesec dana, pogotovo u početku "mozgali" ko bi mogao da bude "krtica", međusobno se optuživali i sumnjičili, Veliki Brat ih je iznenadio. Krticu je stavio u dvorište i sve vreme ih držao u neizvesnosti...Do nedelje.

(MONDO)

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e vala ako je..mada mi ni ona nije nesto, bar je kulturna
samo da nije Ajs

" I know the way to fuck them all...."

limanka3
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Nov 2007
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

konacno je lepota pobedila. Svaka cast glasala sam za mimi. A i lepo je vaspitana za razliku od drugih ukucanki koje su odvratne bile za gledati i slusati

nenad060586
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 05 Jan 2008
Mesto: Bor

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 1:23 am    Naslov poruke: Ajs Na vrh strane Na dno strane

Zao mi je sto Ajs nije pobedio,ali sta cete,sve je to realiti-namestaljka.
Mimi je mozda simpaticna ali lepa nije.Ljudi,molim vas koja plastika je lepa?Lici na pacova!Kreirala je jedne trenerice sa masnicama u 10 boja i ona je kreatorka.molim vas,mogu se kladiti da osim njenih bliznjih niko nije cuo za nju.A i to njeno prenemaganj je vestacko,folira se.
Moja poruka njoj:Skini silikone i sve sto te cini vestackom,mozda ces tada liciti na nesto!
Jelena Karleusa je zakon,Mimi je samo njena losa kopija...!

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 2:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi stvarno ne mogu opisati koliko mije drago što je Mimi pobedila pa kakva god bila (zasigurno je daleko od bilo kakve kvalitetne kratorke)Ali hvala bogu da nije neko od ona dva bed kopijevca ,jer iako moj kraj važi za prost narod i seljake (ocena 90% Beogradjana)komotno mogu reći da smo zlatni u svakom pogledu naspram ponašanja Ajsa i Skaja(po gotovu ovog drugog).jer osobama njihovih godina i posla kojim se bave malo više lepog ponašanja nije na odmet

Miksa31
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 28 Jan 2008
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 2:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
e vala ako je..mada mi ni ona nije nesto, bar je kulturna
samo da nije Ajs

vesnaica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 31 Jul 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 2:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mimica pobjedila Very Happy
E baš sam srećna, meni je ona baš slatka i skroz ok, i pokazala je svima da izgled nista ne govori o nekom kao osobi!

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 6:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast pobednici .. nisam pratio show niti planiram da pratim tako da me bas nije ni zanimalo ali mogu da kazem da je 50,000 evra ne tako mala suma Cool Laughing

vox91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 03 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 9:12 am    Naslov poruke: NOVOSADJANIN Na vrh strane Na dno strane

ljudi pa vi ste ludi ako ste srecni sto je ova MIMI pobedila!!! one je debil , sve joj smeta ,ruzna je , guza nema i td!!!! AJS je KRALJINA : bole me brige ! lol MAMU im namestili su i ovaj Big Brother!!!

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 43

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 9:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drago mi je da je Mimi pobedila,samo kad nije Ajs,da ne kazem prostacina Rolling Eyes

majski cvet
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 29 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 12:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jaaaaooooo,kakva sramota!Pobedila kvazi kreatorka,majko mila!
Jos u 5 popodne sam cula da je namesteno da ona pobedi,nisam zelela da verujem u to,kad sam videlada je pobedila sve mi je bilo jasno,ko je bre za nju glasao?????Gledam mesec dana ko budala da bi pobedila tamo neka mimi .Jao glava me zaboli kad je spomenem! Rolling Eyes

---X---GIRL
[●Sancta ஐ Sapientia●]
<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 12:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uzas.... uzas i uzas...... muka mi je!
i ja se pitam ko je za nju glasao.....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> VB VIP: Mimi pobedila!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon