www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Annabel_Lee stize do 24. sprata!!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 36

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 7:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitke i od mene

Dakilica
> sexy angel <
<b>> sexy angel <</b>

Godine: 43

Datum registracije: 28 Maj 2007
Mesto: > trg raja <

belgium.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 7:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam Very Happy

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 29, 2008 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I jaooo opet ja kasnim! Sramota! Draga koleZzinice, sve najlepse na osvajanju sledeceg sprata! ne menjaj se! Idemo dalje!

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 29, 2008 4:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ako sa malim zakasnjenjem, cestitam ti koleginice na ovom jako visokom gotovo nedostiznom Mr. Green spratu, i zelim ti sve najbolje i da ih bude jos mnooooooooooooogo

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 29, 2008 11:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

draga koleginice, iskrene čestitke povodom pređenog spratića, i naravno uz druženje kao i do sada samo napred u osvajanje novih Very Happy kiss Wink

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 6:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zanima me samo kako sam ovu temu mogao da propustim juce kad sam gledao forum .. hm .. nije bitno ..

Draga Annabel .. sta drugo da ti kazem a da vec ne znas o onome sto mislim o tebi a to je sve najlepse .. da nije tebe i ljudi kao ti na ovom forumu, ko zna da li bi i mene bilo .. zelim da ti kazem da ne bih voleo da se promenis niti da nesto uradis povodom toga da ljudi pomisle da se menjas jer si ovakva najbolja ..

Jedan veliki kiss od mene a povodom ovoga ..

... nesto malo .. ali slatko .. nadam se da ti se svidja Cool Embarassed

CatchTheWreck
Jecika_84 muz No.2
Jecika_84 muz No.2

Godine: 44

Datum registracije: 06 Sep 2004
Mesto: Cataro

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 11:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

komsho, owaj put imam oprawdanje shto kasnim Mr. Green bio sam nekako zauzet hehe

da bude u twom drushtwu,

drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,

u owom smradu....

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 12:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Wink Very Happy

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 1:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke od srca.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 3:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naajljepše čestitke i od mene, Annabel, samo naprijed sa još puno kvalitetnih postova! Pusaa

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dragi moji, postideste me, nema šta...Embarassed Hvala vam neizmerno na divnim rečima Smile

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Njanjanja...čestitam i ja! Mr. Green Kasnim, ali sam ipak prijehala! Mr. Green Puno poljubaca i poziv za kafu! Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Annabel_Lee stize do 24. sprata!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon