:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
NJU DELHI - Indijska televizija objavila je snimak žene koju su seljani, optuživši je da je veštica, vezali za drvo i tukli.
Sunitu Devi (50) optužena je da se bavi vračanjem u selu Gumariji, u siromašnoj državi Bihar, javila je mreža Junajted njuz ov Indija. Na snimku se vide seljani kako ženu vezuju za drvo i potom tuku dok ona plače i vrišti tvrdeći da je nevina.
Policija je intervenisala i uhapsila desetine seljana, a očekuje se da će žena policiji dati iskaz protiv napadača.
Ovakvi napadi obično ne izlaze u javnost, a policija lokalnog novinara koji je snimio incident ispituje zašto nije pokušao da zaustavi nasilje.
Veliki broj ljudi svake godine bude isprebijan ili ubijen zbog „vračanja i crne magije“, posebno u ruralnim oblastima Indije, gde su ljudi vrlo sujeverni.
Ženu u istočnoj državi Čatisgar, koju su optužili da je veštica, meštani su u ponedeljak izvukli iz kuće, isprebijali i pekli vrelim gvožđem, a nakon toga stavili na lomaču. Žena je ubrzo izdahnula. Prošlog meseca u državi Zapadni Bengal dva sina i ćerka ubili su majku noževima verujući da je veštica pošto se nekoliko članova porodice razbolelo.
(Kurir)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Kod nas je ne bi tukli vec odmah lincovali ali mislim da jos nisu uhvatili ni jednu
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
Nishta cudno za Indiju, ne dao ti Bog da se tamo rodish kao zensko, a ovo sa veshticama dodje kao kolateralna shteta...
|
|
| |
|
 |
elvis.jukan Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Mar 2008 Poruke: 1 Mesto: gradačac

|
|
neki ljudi ne vjeruju u to ali je vecini poznato da TO postoji (crna_magija ili sihiri). a sto je najgore te koji to rade tesko je uhvatit na djelu pa i dokazati.a slazem se da te ljude treba brutalno i nemilosrdno usmrtiti!!! neznam postojili neki zakon u vezi crne magije....
|
_________________ don_juan |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| jecika_84 je napisao/la sledeće: | | Ovakvi napadi obično ne izlaze u javnost, a policija lokalnog novinara koji je snimio incident ispituje zašto nije pokušao da zaustavi nasilje. |
Svašta! Da je pokušao da ih zaustavi, prebili bi i njega na mrtvo ime...
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
zar vi podrzavate fizicko zlostavljanje?
koliko sam uspela da procitam a da mi se ne smuci, oni su je samo osumnjicili...a dokazi?
ocigledno to nije bitno, vazno samo da se bije
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | zar vi podrzavate fizicko zlostavljanje?
koliko sam uspela da procitam a da mi se ne smuci, oni su je samo osumnjicili...a dokazi?
ocigledno to nije bitno, vazno samo da se bije  |
Indija sama po sebi je...Hmm, posebna, ovo zashto sam rekao "ne dao ti Bog da se tamo rodish kao zensko" imalo je svoje razloge...Npr. Ako muzeva familija nije zadovoljna sa zenom oni mogu da je..."se reshe". Isto tako kada muz umre familija odlucuje da li ce zena da nastavi da zivi ili da se spali zajedno sa ostacima pokojnika...na primer...
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|