www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

VB VIP: Mimi pobedila!!!
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 1:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam očekivala ovakav ishod, to jeste, ali svakako između Mimi i Nigrutina, naročito posle onakvih prostakluka prosutih nakon izlaska Rolling Eyes , više sam za Mimi Wink

Citat:
one je debil , sve joj smeta ,ruzna je , guza nema i td!!!!

A Nigrutin je pristojan, ne žali se ni na šta, lep i ima dobru guzu Question Exclamation O kakvim mi kriterijumima pričamo... Rolling Eyes

Namešteno ili ne, da budem iskrena, više mi je drago što Ice nije uzeo novac, no što ona jeste Wink A bilo bi mi apsolutno OK i da je to bila recimo Slađa, Bosanka, ona je isto tako prijatno i fino stvorenje Smile

SaSk!ca
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 21 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 1:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa mislim ono, koja glupost, nije losa osoba, ali sto se mene tice bolje da je pobedio ajs

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
Nisam očekivala ovakav ishod, to jeste, ali svakako između Mimi i Nigrutina, naročito posle onakvih prostakluka prosutih nakon izlaska Rolling Eyes , više sam za Mimi Wink

Citat:
one je debil , sve joj smeta ,ruzna je , guza nema i td!!!!

A Nigrutin je pristojan, ne žali se ni na šta, lep i ima dobru guzu Question Exclamation O kakvim mi kriterijumima pričamo... Rolling Eyes

Namešteno ili ne, da budem iskrena, više mi je drago što Ice nije uzeo novac, no što ona jeste Wink A bilo bi mi apsolutno OK i da je to bila recimo Slađa, Bosanka, ona je isto tako prijatno i fino stvorenje Smile

dobro me podseti, steta za nju... Wink

" I know the way to fuck them all...."

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 3:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slabo sam to gledala....onako kad nabasam.....nije mi ni ona o.k.,ali bolje nego ajs.....bar je vaspitanija...ako nista drugo...

Dedda
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 18 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 11:15 pm    Naslov poruke: bullshittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt Na vrh strane Na dno strane

koja bre mimi...ona je niko i nista. nema pojma sa zivotom. sta mislite sto su razdvojili ajsa i skaya?! pa naravno, zato sto bi ih razbili po broju glasova ali naravno sve je ovo namestaljka i katastrofalni vb....sramota,neka se pokriju usima...

Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me"

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 01, 2008 4:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi bolje ona nego rotor i stator

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 01, 2008 10:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Boohoo, prostacina, fuj fuj..." Rolling Eyes

Ziveo Ajs Mr. Green

The tears of a clown make the whole world laugh.

arsen lupen
>>uncle Max<<
>>uncle Max<<

Godine: 44

Datum registracije: 27 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 01, 2008 6:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Klasicna namestaljka!! Ako im se ne svidja stil Bad Copy-a sto su ih zvali?! Stiropol,doktor i baba Laza Lazarevic su bili prostiji od njih...matore drtine Very Happy , a Mimi... nije moj tip Razz

bez uvrede

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 01, 2008 7:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je drago sto je Mimi koja je kulturna pobedila, za razliku od svih drugih koji su mislili da ce psovkama i ponasanjem koje je ravno seljacima odneti titiulu pobjednika i uzet pare.

Generalno, VB je kuca primitivizma na jednome mjestu

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 2:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedino pravo resenje je da se vise ne emituje a kucu neka pretvore u objekat za smestaj dece bez roditeljskog staranja. jedina dobra stvar koja bi mogla da se uradi sa tom zgradom

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> VB VIP: Mimi pobedila!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon