www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Željko Rebrača na meti lopova!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 9:21 pm    Naslov poruke: Željko Rebrača na meti lopova! Na vrh strane Na dno strane

Proslavljenom košarkaškom reprezentativcu Željku Rebrači lopovi su u Somboru ukrali automobil „porše kajen” vredan oko 50.000 evra! Rebrača je u razgovoru sa „Kurirom” potvrdio da je ostao bez „ljubimca” i kaže da je slučaj već prijavljen policiji. On kaže da su, prema načinu na koji je „posao odrađen”, u pitanju sigurno profesionalci, kojima su na meti samo najskuplja vozila. „Tačno je, ukrali su mi automobil, a pošto je sve izvedeno na suptilan način, pretpostavljam da su u pitanju profesionalci. Čuo sam da je u poslednje vreme otuđeno više sličnih automobila u Srbiji. Šta da radimo, u takvoj zemlji živimo”, bio je prvi Rebračin komentar. On je krađu odmah prijavio policiji i otkrio da skupoceni automobil ima kasko osiguranje, tako da će mu šteta biti nadoknađena. „Policija je upoznata s ovim slučajem, a na mestu gde se desila krađa bile su postavljene kamere, tako da ćemo videti do kakvih informacija će doći istraga. Srećom, automobil je osiguran, tako da ne bih da pravim veliku dramu oko toga. Veći je problem to što sam ostao bez kola na neko vreme”, rekao je Rebrača.
Na pitanje da li očekuje da će lopovi kontaktirati s njim zbog otkupa, što je česta taktika u Srbiji, nekadašnji as reprezentacije Jugoslavije u šali je odgovorio:

„Pa, čekam da vidim o kojoj sumi se radi. Šalim se, naravno. Ne verujem da ću doći do svog ”poršea„, a imam i neke informacije na kojem tržištu bi mogao da završi”.

Proslavljeni košarkaš poznat je i kao ljubitelj dobrih mašina, a omiljena marka mu je upravo „porše”. Pored „kajena”, koji je najbrži SUV na svetu, Željko poseduje i prestižni „porše 911 GT strit”, kao i „ferari 360 čelendž”.

(Kurir, Mondo)

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 46

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 9:40 pm    Naslov poruke: Re: Željko Rebrača na meti lopova! Na vrh strane Na dno strane

Nije mi ga žao. Kao prvo kaže ovako:
jecika_84 je napisao/la sledeće:
...Veći je problem to što sam ostao bez kola na neko vreme”, rekao je Rebrača.

A onda saznajemo da ima još:
jecika_84 je napisao/la sledeće:
„porše 911 GT strit”, kao i „ferari 360 čelendž”.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima se moze se

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Željko Rebrača na meti lopova! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon