:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Najveća bina, raskošna scenografija, vrhunska rasveta i najkvalitetnije ozvučenje uskoro će krasiti „Beogradsku arenu“ povodom „Evrovizije“, najpoznatije evropske muzičke manifestacije.
Prvi radovi će početi 10. aprila i trajaće mesec dana, da bi 20-24. maja publika u „Areni“, i svi oni pored malih ekrana širom Evrope, uživali u ovom raskošnom spektaklu. Kako saznajemo, bina je već počela da se pravi i to u Engleskoj.
- Okvirne dimenzije bine su 25 metara dubina i 24 metra širina, a tačne dimenzije zavise od još nekoliko elemenata. Imaće sve ono što krasi svaku scenografiju na „Evroviziji“, ali i San Remo i ostale svetske festivale u tom rangu. Biće 500 kvadratnih metara led ekrana i mislim da će to biti najveća upotreba na dosadašnjim „Evrovizijama“. Led ekrani će biti u pozadini, na podu, a nadam se i na plafonu - kaže scenograf Goran Joksimović za „Blic“ i objašnjava da će upotreba led ekrana biti dominantna jer će se stalno menjati pozadina i sve tri večeri će biti različit ugođaj.
(Blic)
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Bas sam malo pre to procitala,videcu tacno kad bude Evrosong kako ce izgledati.....
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
I to će ovaj jani srpski narod platiti sva sreća što me i ne zanima previše( bojkotujem RTS)
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
miciAR Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 05 Feb 2008 Poruke: 4 Mesto: Arandjelovac

|
|
Valjda ce sve biti OK,da ovaj narod pokaze da nije takav kao sto mnogi misle..
Mislim da ce Eurosong,biti super,mongo su se trudili,bas se tako cini...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|