www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ajs Nigrutin: Nisam hteo da uvredim žene
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 03, 2008 4:27 pm    Naslov poruke: Ajs Nigrutin: Nisam hteo da uvredim žene Na vrh strane Na dno strane

Iako je bio favorit, Ajs Nigrutinu iz grupe Bad Copy je pobeda izmakla za čak 30.000 glasova. Ipak, nije razočaran jer su, kako kaže, pare koje je dobio za boravak u kući najveće koje je zaradio u životu, piše "Blic".

"Mimi je skroz okej devojka. Ona je od svih devojaka najnormalnije čeljade. Kada sam je video, pomislio sam svašta, ali sam vremenom skapirao da je normalna i da nije seljanka kao ove ostale. U kući se nije čobanski ponašala. Mada, ja i ona nemamo zajedničkih tema", kaže Nigrutin komentarišući pobednicu i dodaje:

"Želim da kažem da nisam nikada rekao da su Crnogorci potrošili ko zna koliko para na Miminu pobedu. Ne mislim ništa loše o njenoj pobedi niti me interesuje da se bavim tim stvarima. Jer, ovako mi je lepo sa ovim devizama koje treba da dobijemo. Mi smo ovako srećniji, jer nismo na bolje ni navikli. Ovo su nam najveće pare koje smo dobili. "

Na pitanje da li je mislio da će pobediti Nigrutin priznaje da je, kada je Milić izašao, očekivao da će pobediti, a objašnjavajući svoje ponašanje prilikom izlaska iz kuće Nigrutin za "Blic" kaže: "Vukli su me za jezik svi. Era i Kaja mi se ubacuju u intervju... Ana i Kalenić me pitaju o ženama... Šta imaju da me pitaju za žene... Popizdeo sam i rekao ono što sam rekao. I zaista nisam mislio da uvredim sav ženski rod. Ja sam to mislio drugačije. Mnoge morališu i glume, a ja sa takvima neću da se smaram. Na to sam mislio."

Kada je reč o Kaji, Nigrutin kaže da, dok nije video snimak, ni sam nije znao šta je pričao jer su se tada malo "ušikali", i dodaje da je on ipak to što je imao "rekao i njoj u lice, u kući". Ipak, priznaje da je to što je rekao o Kaji jedino zbog čega se kaje.

Po izlasku iz kuće Ajs Nigrutin se čuo samo sa Mašom, koja je i jedina od ukućanki sa kojom bi "možda" bio u vezi, a na konstataciju da su se njih dvoje i poljubili na žurci, Nigrutin, smejući se, kaže: "Trebalo bi da se vidimo, da odemo na piće ali ne verujem da će tu biti nešto. Ona je ozbiljna devojka, ja sam baraba za nju."

Ipak, izgleda da dešavanja u kući neće uticati na ljubavni život Ajs Nigrutina: "Kada sam zvao ovu jednu devojčicu, jer znate kako je... mesec dana posta, ona se oduševila. Nije to neka veza, već neka kombinacija. Tako je najlepše."

Izvor: MTS-Mondo

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 03, 2008 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih želeo da vređam bilo koga ali bih voleo da dotični gospodin malo protrese svoje porodično stablo možda će otkriti svoje"čobanske" korene i neće ljudima nametati takav epitet (rekao sam dovoljno a možda i previše ko bi ga znao)

bubica 20
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Apr 2008

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 03, 2008 5:54 pm    Naslov poruke: ajsuuuu Na vrh strane Na dno strane

Doticni mladic se tako seljacki izrazavao u emisiji. I cus komentara za cure. Pa to samo budale koje ne mogu na lijep nmacin dobiti ono sto zele :. : :. : :! :

Laughing ?

majski cvet
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 29 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 03, 2008 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo za ajsa!!!steta sto nije pobedio Sad

miciAR
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 05 Feb 2008
Mesto: Arandjelovac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 03, 2008 9:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ocekivala sam da ce Ajs da pobedi,ali Mimi je super.Kad je usla mislila sam da je neka silikonska glupacica,ali posle sam videla da nije...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 03, 2008 9:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To sto se neko svesno predstavlja kao budala ne cini ga budalom a to shto se mnogi, mnogi nesvesno predaju raznim "trendovima" i rade stvari koje su "in" samo zbog tih epiteta ee, vidish to su prave budale.

Covek je kralj u pravom smislu te reci, uziva u svom zivotu i kao shto je rekao svi ostali koji imate bilo shta protiv mozete da mu "naduvate j*j*".

The tears of a clown make the whole world laugh.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 03, 2008 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mnogi uzivaju u zivotu pa se ne ponasaju tako...

kralj? po prostakluku? sebicnosti? vulgarnosti? jeste, kralj je....

" I know the way to fuck them all...."

riki.osbih
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 16 Jan 2008
Mesto: BIJELJINA

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 04, 2008 10:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mozda bi bolje bilo da se vrati cuvanju ovaca na nekoj planini nego da izlazi u javnost sa recnikom tipicnim za cobane i bidale

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 04, 2008 11:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
mnogi uzivaju u zivotu pa se ne ponasaju tako...

Svi mi uzivamo na drugacije nacine: jedni prave od spavace sobe koncentracione logore, drugi (da prostish) jedu ono shto se ne jede, neki slikaju slike, drugi troshe pare na razne skupocenosti, a neki opet jednostavno uzivaju u tome da u svemu traze loshe - 100tine ljudi, 100tine cudi.

Citat:
kralj? po prostakluku? sebicnosti? vulgarnosti? jeste, kralj je....

Sve je za ljude, on bar moze da kaze da uziva u cemu god hoce. Mnogi to ne mogu Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ajs Nigrutin: Nisam hteo da uvredim žene Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon