:: |
| Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
SIDNEJ – Otac i ćerka su u TV emisiji "Australia's 60 minutes" priznali da su već sedam godina u vezi, u kojoj su rođena i dva deteta, prenose australijski i britanski mediji. Dženi Divs (39) srela se s ocem Džonom (61) trideset godina nakon što je on napustio njenu majku. Tada je imala 9 godina. Umesto da uspostave normalan odnos, zaljubili su se jedno u drugo. S obzirom da su njihovi brakovi propali, postali su intimni.
- Tražimo samo malo razumevanja i poštovanja – rekla je Dženi.
Incestuozni par pokazao je televizijskim gledaocima i devetomesečnu ćerku Selest, koja deluje potpuno zdravo. Prvo njihovo dete rođeno je s teškom manom, pa je umrlo nakon nekoliko dana. Dženi, koja ima dva deteta iz prvog braka, otkrila je gledaocima je u Džonu, kad ga je ugledala nakon 30 godina, "najpre videla muškarca, a tek onda oca".
- Gledala sam ga onako kako biste gledali muškarca u noćnom klubu – rekla je Dženi i dodala kako je tada pomislila: "Pa, nije loš."
- Naravno da sam znao da je to nezakonito, ali mislio sam: "Pa šta onda!" izjavio je incestuozni otac i deda vlastite ćerke.
Dženi je u emisiji ljubavnu vezu sa svojim ocem "razgolitila do kraja", otkrivši da je opštenje s vlastitim ocem bilo kao "seksualna veza sa svakim drugim muškarcem", dok je Džon rekao da je njihov seks "apsolutno fantastičan".
U martu, nakon što su priznali da su dva puta počinili incest, Dženi i njenog oca sudija je stavio u "program dobrog ponašanja" na tri godine. Uslov je da nemaju seksualne odnose pa ih sada nadgledaju policajci.
-Nastavit ćemo da živimo kao normalna, srećna porodica - ističe Dženi.
Ipak, otac i ćerka su u TV emisiji tvrdili da više nemaju seksualne odnose te da im zbog pretnje zatvorom neće biti teško da se odreknu zajedničkog spavanja.
Izvor: Građanski list
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Katastrofa. Da li stvarno postoje takvi debili?
| Citat: | | - Gledala sam ga onako kako biste gledali muškarca u noćnom klubu – rekla je Dženi i dodala kako je tada pomislila: "Pa, nije loš." |
Poremecaj mozga.
|
|
|
| |
|
 |
IGORDOS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Dec 2005 Poruke: 6

|
|
Bolesno! ! !
|
|
|
| |
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
|
Maloumno............uzas.......nemam reci vise..............
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Gospode boze
Kako moze to i da pokazu
|
|
|
| |
|
 |
milos_dragutinovic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 07 Sep 2007 Poruke: 2 Mesto: Svilajnac

|
|
|
incest,incest i nista vise osim incesta.Pa da li znate kolika je tu verovatnoca da ova deca obole od nekog sindroma,pa nemam reci to je nesto neobjasnjivo
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
kazu da je drugo dete zdravo
ne znam, pokusavam da shvatim njihova razmisljanja...sta je to sto ih privlaci jedno drugom...ne znam...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2

|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro

|
|
|
ogawno.....
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | kazu da je drugo dete zdravo
|
Za sada, 6 meseci je kratak period da se pokazu sve psiho-fizicke anomalije za koje je dokazano da se u ogromnom postotku javljaju kod takve dece.
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Jedno što su oboje imali očajne brakove, ali postoji taj fenomen kada su bliski srodnici duže vremena razdvojeni pa požele "nešto više, da nadoknade"...
Pričao sam već o tome. A što se deteta tiče, ako je sada potpuno zdravo (po rođenju), pubertet ima da napravi haos. Jadno dete.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|