:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
RIJAD - Jedna žena u Saudijskoj Arabiji koja se nedavno porodila odlučila je da se obezbedi od zamene ili nestanka deteta tako što je bebi stavila lisice čiji je drugi kraj stavila oko svoje ruke.
„Godinama sam imala problema da ostanem u drugom stanju i sada kada sam dobila sina ne želim ništa da rizikujem“, rekla je porodilja sestrama i lekarima koji su tražili da oslobodi bebu. Odluku da dete veže uz sebe lisicama donela je nakon više novinskih napisa o bebama koje su otete ili zamenjene u porodilištima. „Kada sam otišla na porođaj, odlučila sam da uradim sve da se meni tako nešto ne bi desilo. Mislim da su lisice jedino stopostotno osiguranje i uopšte me ne zanima šta o tome bilo ko misli“, rekla je novopečena majka.
(Kurir)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Ma, nek je stavi pod stakleno zvono. To je najsigurnije
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Pa ne valja se preterati
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Neka ga stavi u sef to je još sigurnije
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Hm .. razumem ljubav izmedju majke i deteta .. ali .. vezati dete lisicama .. to mi je bas malo .. preterano ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|