www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Skaj i Nigrutin se slikali za „Plejboj“
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 11, 2008 9:25 am    Naslov poruke: Skaj i Nigrutin se slikali za „Plejboj“ Na vrh strane Na dno strane

Od kada su izašli iz kuće „Velikog brata“, Ajsu i Skaju se život nije mnogo promenio. Vratili su se svojim starim navikama - pivu, studiju, gledanju utakmica, kafenisanju... Iako nisu poput nekih ukućana prošetali modnom pistom, Ajs, Skaj i treći član grupe „Bad Copy“ Timbe slikali su se pre nekoliko dana za muški magazin „Plejboj“. Ipak, njih trojica nisu „otkrili sve čari“, već su se slikali u prepoznatljivom autfitu - bademantilima koje su poneli iz kuće „Velikog brata“.

- Ništa se nije promenilo. Sve je isto. Jedino što me sada neprestano zaustavljaju na ulici i viču: „Zdravo, Ajzače“. Evo, vraćam se u normalu - kaže Ajs za „Blic“ i objašnjava kako provodi dane.
- Odem malo do kafića, blejim sa ekipom... gledaju se tekme... Pripremam i solo album, baš sam u nekim dogovorima da ga izdam - kaže Ajs koji u poslednje vreme ne izlazi često po klubovima.
- Ne idem u klubove. Čekam da se malo sve primiri. Svi mi nešto traže autograme, zaustavljaju. Ja im lepo kažem: „Ma, šta će vam to!“ - objašnjava Ajs.
Inače, grupa „Bad Copy“ se po izlasku bacila na pravljenje muzike. U planu im je da snime album, a uskoro će održati i koncerte po Srbiji, ali i u komšijskim zemljama.
- Uskoro ćemo početi sa koncertima - Kragujevac, Beograd, Kikinda, Banjaluka... Ne znam gde sve, sada pravimo plan akcije - kaže Ajs.
Pre nekoliko dana Ajs, Skaj i Timbe su se slikali za popularni muški magazin „Plejboj“ u njihovom muzičkom studiju. Ajs i Skaj su se posebno „udesili“ za tu priliku, te su obukli bademantile po kojima ćemo, između ostalog, pamtiti njihove dane u kući.
- Nismo se slikali nešto seksi - fensi, već onako, nekako ludački. U bademantilima. Na snimanju je bila ludnica. Oduševio sam se fotkama. Znao sam da će ta cela priča biti kvalitetna i zato smo i pristali - kaže Ajs i dodaje da muške magazine čita isključivo u autobusu kada ide na duga putovanja.
Treći član grupe Timbe nije se slikao u bademantilu, jer mu drugari iz kuće, nažalost, nisu doneli nijedan.
- Ja nisam bio u bademantilu. Ali, slike su baš ludačke. Ma lepo su nas izmontirali - kaže Timbe.

(Blic)

Dedda
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 18 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 11, 2008 9:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...па лепо...ви сте доктори,само напред... Twisted Evil

Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me"

botego
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Mar 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 11, 2008 2:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:redhotevi trebali ste zvati eru i milica

bokiskroz
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 19 Dec 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 11, 2008 2:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ne slazem se bas da su trebali zvati Eru i Milica, jer se nisu slagali bas najbolje. No, zanimljiv im je ovaj potez, vidis kako lagano iz alternative prelaze u neki komercijalni zivot... C,c,c sta kinta uradi od coveka.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Skaj i Nigrutin se slikali za „Plejboj“ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon