:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Jedna maloletna osoba poginula je u sredu u novosadskom prigradskom naselju Bukovac, potvrđeno je agenciji Beta u novosadskoj policiji.
Prema nezvaničnim informacijama poginuo je A. P. (13), kojeg je tokom igre sa vatrenim oružjem usmrtio njegov školski drug M. S. (13).
Uviđaj istražnog sudije Okružnog suda u Novom Sadu je u toku, a više detalja biće poznato nakon što uviđaj bude završen.
(Beta)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ponovo stara prica o neobezbedjenom oruzju itd
|
|
|
| |
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
NOVI SAD - Protiv Miroslava S. (44) iz Bukovca, oca trinaestogodišnjeg M. S. koji je u igri očevim pištoljem u sredu ubio svog vršnjaka A. P., policija je podnela krivičnu prijavu. Otac se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti.
Neadekvatno čuvano oružje u kući Miroslava S. rezultiralo je tragedijom u kojoj je A. P. izgubio život. U poslednjih nekoliko godina, ovo je treći put da maloletnici u okolini Novog Sada nastradaju od oružja koje im je ostavljeno nadohvat ruke. Nastradali dečak će danas biti sahranjen na seoskom groblju. U Bukovcu juče nije održana školska nastava, a na Osnovnoj školi „22. avgust“, koju su dečaci pohađali, vije se crni barjak.
- Svima su životi upropašćeni, jedni su izgubili dete, a drugi mir za ceo život. Tragedija... - kažu potreseni Bukovčani. U kući Miroslava S. policija je zaplenila dve lovačke puške i pištolj M-70 kojim je dečak ubijen. Kako „Blic“ saznaje, nijedan komad oružja nije bio pod ključem.
(Blic)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Ne znam sta je sa ljudima... Kako to da ne dze oruzje u nekom sefu, zakljucanoj kutiji, u podrumu, daleko od dohvata dece... Doduse, kad sam i ja bio klinac, drugar je hteo da se igramo pistoljem njegovog caleta, ali sam ja odgovorio da su mi zanimljiviji automobili napolju. Ko zna sta bi tek tad bilo...
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
To sam cula pre neki dan,krivi roditelji do duse.....
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
I sad .. koga kriviti .. roditelje koji su to uopste i dozvolili da oruzje bude na dohvat ruke .. ili dete koje je to oruzje uopste i uzelo u ruke jer nema vaspitanje od roditelja da se oruzje ne sme drzati u rukama ukoliko ne znas da baratas s tim istim oruzjem ...
Sve u svemu .. jos jedan mladi zivot uskracen
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
|
Ma dijete je krivo. Kako mogu bit roditelji krivi?
|
|
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Ja lepo napisah gore, kad si klinac ne znas sta valja. Kad si roditelj, trebalo bi da znas. Ko je lud da ostavlja oruzje deci na izvol'te. Zamisli samo sta bi ti uradila kada bi imala pistolj u ruci u drustvu... Da li bi ga uperila u ortaka, onako, iz zezanja? Hm?
|
|
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
| Citat: | Da li bi ga uperila u ortaka, onako, iz zezanja? Hm?
|
Nikad jer nisam nezreli maloumni retard. A ko bi to uradio ko je iole normalan?
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|