www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

TV Gaga: Zbogom pesmo odoh na televiziju
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 13, 2008 1:56 pm    Naslov poruke: TV Gaga: Zbogom pesmo odoh na televiziju Na vrh strane Na dno strane

Poznata folk pevačica Dragana Mirković posle dve decenije "bitisanja" na srpskoj estradnoj sceni najavila je povlačenje iz sveta muzike kako bi se posvetila poklonu njenog supruga - televiziji "DM SAT"!

"Luče iz Kasidola" je u intervjuu "Novostima" 'pričala o svom eventualnom "svođenju muzike na hobi" kako bi se posvetila televiziji koju, posle teškog početka i puno uloženog truda i novca, smatra svojim "produžetkom karijere".

"Nagrada za najbolju video-produkciju na manifestaciji 'Gran pri Viktorija' u Beču koju je televizija DM SAT osvojila me je oduševila i 'bacila u nesvest'", rekla je Dragana.

"Nisam se nadala ovolikom uspehu ali televizija je 'preko noći' postigla veliku gledanost. Upravo zbog toga kada budem prestala da pevam, a to će biti uskoro, planiram da se ozbiljno posvetim radu na teliviziji".

Ipak, pre nego što 'spusti zavesu' na svoju muzičku karijeru, Dragana Mirković planira da obraduje svoje fanove koncertom.

"Što se tiče drugih muzičkih planova, publici sam 'ostala dužna' jedan koncert, i to ne bilo kakav. Publika je navikla na spektakl. Tako je to kada postavite visoke standarde, pa sami sebi napravite problem! Ne smem da ih razočaram!".

(MONDO)

bokiskroz
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 19 Dec 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 13, 2008 2:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moze da prica ko sta hoce o Dragani, ali ona je carica! Ne znam sve njene pesme, ali jedva cekam taj koncert!

Sto se tice televizije, pa, hm... Nije da je bas, po meni, toliko fantasticna da bi sad dobijala neke tamo nagrade, ali nije ni losa, cepaju narodnjaci po ceo dan! Juhu! Very Happy

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 13, 2008 9:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa sad to štoje našla bogatog muža da jo pokloni i televiziju ,to je njena lična sreća ali što se pesme i pevanja tiče većina današnjih nazovi pevačca joj nemogu nositi ni vodu a kamo li se porediti sa njom(prosto je poslušajte ih uživo pa uporedite)

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 13, 2008 9:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nista cudno i veoma dobra odluka .. osoba kao sto je Dragana Mirkovic je ostavila svoj trag u narodnoj muzici i hvala joj na svemu.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> TV Gaga: Zbogom pesmo odoh na televiziju Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon