www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Još jedan rekord za Ginisa
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 16, 2008 10:32 am    Naslov poruke: Još jedan rekord za Ginisa Na vrh strane Na dno strane

Trinaestogodišnjak iz američkog grada Blejna mogao bi da uđe u Ginisovu knjigu rekorda jer je uspeo da za sat vremena nosom naduva 213 balona!

"Duvajući" balone, naizmenično iz jedna pa iz druge nozdrve, Endru Dal je uspeo da zapanji i ljude iz Ginisa koji trenutno razmatraju njegov neobični poduhvat.

Endruu je svesrdno pomagao njegov otac koji je merio balone. Oni su morali da imaju bar dvadeset centimetara u prečniku, dok je majka Vendi vodila evidenciju o broju naduvanih balona.

"Ušao u Ginisa ili ne, uspeo sam da oborim sopstveni rekord! Prošle godine sam uspeo da naduvam 'samo' 184 balona ali sam bio odbijen od ljudi koji određuju šta ulazi u knjigu rekorda jer je moj tata vezivao balone. Ovaj put sam to radio sam!", rekao je ponosni Endru.

(MONDO)

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 16, 2008 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Osim toga shto ce imati nozdrve k'o konjina...shta josh ima od toga? Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 16, 2008 12:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poboljšan kapacitet pluća Mr. Green

bolje balone da duva nego kojekakve lepkove i slično Very Happy

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 16, 2008 12:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~SonicLady~ je napisao/la sledeće:
Poboljšan kapacitet pluća Mr. Green

bolje balone da duva nego kojekakve lepkove i slično Very Happy

Laughing Laughing Laughing PA ako mu je vec do duvanja shto ne uzme neki duvacki instrument pa nek svira Razz To tek poboljshava kapacitet pluca Razz

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 16, 2008 12:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Možda nije muzikalan Mr. Green

A i Ginisovcima ne bi bio bogzna kako interesantan Very Happy jedino da uspe da odsvira neku melodiju na 213 truba za manje od sat vremena Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 16, 2008 12:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~SonicLady~ je napisao/la sledeće:

A i Ginisovcima ne bi bio bogzna kako interesantan Very Happy jedino da uspe da odsvira neku melodiju na 213 truba za manje od sat vremena Mr. Green

Eee, vish Sanj...ovaj Sonic, to nije losha ideja, zapravo bash je xtra Laughing Laughing Laughing

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 16, 2008 11:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa bar decko zna sta moze a sta ne

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 16, 2008 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

D@cha je napisao/la sledeće:
Pa bar decko zna sta moze a sta ne

Hmm, jel postoji rekord koliko kokica mozesh da "ubacish u usta u roku od recimo 3 minuta"? Ufff, ako nema ocu ja da pokusham, samo ne znam na koju udaljenost od glave moram uvis da bacim da bi se vazilo Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Još jedan rekord za Ginisa Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon