:: |
Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Draga koleZince, najiskrenije čestitke za pređeni spratić od srca ti želim... i naravno da ih bude još puunoo... samo napred kiss
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
Kele **one and only**

|
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219

|
|
Sve naj i od mene .... kisssss
|
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
Cestitke...od srca.....
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
|
|
 |
daja23 **garavuša**

|
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

|
|
Iskerene čestitke...
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Draga moja drugarice,gde si nestala,ni ne cujem te vise ali kao sto se kaze..."Prijatelji su kao zvezde.Ne vidis ih cesto ali znad da postoje"
Cestitam ti na ovom spratu i da se jos druzimo i ako Bog da upoznamo na cuvene "Dane piva"
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
KoleZinice draga, sve najbolje i da si nam još češće tu
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Za jednog od mojih omiljenih moderatora od mene jedan vrlo praktican usisivac, da ti olaksa kad cistis sve pred sobom.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
nikad nisam skonto u čemu je fora onog "koleZinice", al to su te interne moderatorske fore, ko če jih znat
u glavnom: došli smo ovdje da čestitamo članici foruma usput moderatorki Lane86. Čestitati nekome, za neki uspjeh to je ljepo i pravedno, u moje ime (u ime drugih neću, javit če se oni koji čestitaju) ti cijenjena koleGice čestitam na dolasku na 12. sprat ovog foruma. Nećemo stati na tome, u to sam uvjeren. Sve najbolje!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
David 1986 -Pežo boy-

|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430

|
|
čestitam i ja !! bravo....
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Cestitke koleginice iz od mene za dolazak na novi spratic, nadam se da cemo se sada malo vise druziti pa ce i sledeci spratic brze doci Sve najbolje i samo napred
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Ako se ne varam to koleZinica potiche od Rokeri s Moravu.
Chini mi se da su oni, svojevremeano, prichali koleZa, pa se to "ofarbalo i na koleZinica.
Valjda ima neko ko to bolje zna.
Elem, zelem, djelem...
poshtovano-cenjena koleginice,
nikako da te "vidim" online. Ovako cu, prochitacesh - sigurno.
Chestitam povodom jubileja, da nam budesh opet vredna i nasmejana.
Od srca kolega Baraba
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Epa Lane nase a ne od Joksimovica
cestitam od srca
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|