www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Oženio se muškarcem
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 10:39 am    Naslov poruke: Oženio se muškarcem Na vrh strane Na dno strane

MINHEN - Nemački farmer koji se oženio ženom koju je upoznao preko interneta zatražio je poništenje braka kada je utvrdio da mu je supruga muškarac! Volfgang Cober (55) je imao problema da pronađe ženu zbog toga što je od jutra do mraka bio u polju i nije imao vremena za izlaske. Poslušao je savet prijatelja da pokuša da se upozna s nekim preko interneta i veoma brzo se oduševio kada je stupio u kontakt sa Viktorijom Randi (37). Mlada nije želela da ima seksualni odnos pre venčanja i to mu je čak i imponovalo. „Do svadbe smo se samo ljubili i mazili, ali mi je prve bračne noći rekla da možemo da imamo samo homoseksualni odnos, jer je muškarac. Jedno što me nije slagala je da ima dvoje dece, ali kao otac, a ne kao majka“, rekao je Cober.

(Kurir)

marko_reaper
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 30 Okt 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 1:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pouka....ne zeni dok ne dunes....(kratko u)

SaSk!ca
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 21 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 1:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ju nedaj bože nikom

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 1:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stahote...........jeeeeeeeeeeeeeee.....

durlanac
.::=Vitez Ljubavi=::.
<b>.::=Vitez Ljubavi=::.</b>

Godine: 38

Datum registracije: 25 Nov 2006
Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 1:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lepo ja kazem: Nishta pre sexa... a sve kazu da nije sve u sexu Very Happy Very Happy Very Happy

Dedda
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 18 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

па кад се деца ВОЛУ онда зашто да се не узму...хехехехе

Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me"

maza-
¤¤Wonder Woman¤¤
¤¤Wonder Woman¤¤

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Bogu iza nogu...

sweden.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eeee svasta..
I onda kad mi netko kaze ljubav preko kompa.. uuuuf

bokiskroz
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 19 Dec 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 7:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Lepo ja kazem: Nishta pre sexa... a sve kazu da nije sve u sexu Very Happy Very Happy Very Happy

E, jeste! Sledeci put, kad budem menjao devojku, odmah cu narednu da odvedem u krevet, da vidim kakav je covek! Very Happy

marijana23
<Usne boje vina>
<b><Usne boje vina></b>

Datum registracije: 06 Mar 2008
Mesto: negdje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 7:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E golemo...Jadni covjek..Ubuduce dobro otvorite oci,ali i druga cula Mr. Green

zauvijek ces biti tu..

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakav je stav uprave domaceg.de povodom ovoga spektakla?
Hoce li saslusati i drugu stranu ili...
Zna l ise jos detalja o ovome?
Da li je to konacna odluka ovog Nemca ili odbija svaku mogucnost da bude mama u celoj prici?
mislim da je najbolje da nadju kompromisno resenje.. ta ped... Mislim, ljudi su ( ovo treba doslovno shvatiti). Eh, muke njihove.... Crying or Very sad

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 11:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pitam se zar u nisu mogli da otkriju da je ta "Viktorija" muško preko krštenice? Zar ne trebaju takvi podaci? Mr. Green

velociraptor je napisao/la sledeće:
Kakav je stav uprave domaceg.de povodom ovoga spektakla?
Hoce li saslusati i drugu stranu ili...

Prvo treba da sprovedemo referendum o tome da li ćemo se dotičnoj "Viktoriji" obraćati sa "gospodine" ili "gospođo" (piroćansko Đ). Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 11:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@svi clanovi domaceg.de

On mene zeza, zeza me... Shocked Zasto neko ne intervenise povodom ovoga, dajte mu upozorenje. Meni dosla devojka san snova na pandionu, a on mi tu odgovara na retoricko pitanje.Bila su to retoricka pitanja...Zeza me. Znas koliko me briga sta ce biti sa ta dva Nemca? Znas koliko?
Gledam , bre, da smuvam ovaj komad na pandionu.

@Presjednik
Baco, Druze, batice moj, prijatelju...
uvek se obradujem kad vidim neki tvoj post, jako si me obradovao i drago mi je sto te vidim.
Hvala na odgovoru! Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Oženio se muškarcem Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon