www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Još jedna navijačka smrt u Srbiji!
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
bokiskroz
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 19 Dec 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 7:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne vredi, jednostavno ne vredi. Ne idem na utakmice vise, da ne bih stradao ja ili neko od mojih poznanika/drugova/ortaka. batalite me vise toga, pravo navijanje postaje u kucnom ambijentu, na stadione dolaze iskljucivo huligani i jedan mali broj navijaca koji su tu zbog kluba. Kakva se to ljubav prema klubu izrazava nasiljem?

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 9:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boky je napisao/la sledeće:
Pa dokle vise ljudi !! .. Dokle vise da i oni ljudi koji hoce da gledaju utakmicu a ne da se tuku i ubijaju da moraju da strahuju da ce neko da mu pridje s ledja i da ga ubije ..

Dokle !!!

Kao prvo ovo je bilo u Ponedeljak, nije tada igrana utakmica i josh plus bilo je na periferiji NSa, tamo se znalo zasto se ishlo...Ovo jeste "zvanicno" bila tuca navijaca ali...tamo se nije islo zbog navijanja, da se odmah razjasni.

The tears of a clown make the whole world laugh.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alex .. razumem to sve brate ali .. zasto bre ? zasto da covek ne moze da hoda ulicom i to posle utakmice ( ako ti vec kazes da je to bilo u ponedeljak ) .. znaci i posle utakmice, .. utakmica Question Rolling Eyes

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Utakmica je bila u Subotu.

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 9:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oces da kazes da im je trebalo 48 sati da se pocnu tuci .. Confused Shocked

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 9:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, to su bila posle prozivanja i ovo je bilo ponovicu van Novog Sada, van naselja organizovan pokolj...i ko shto sam rekao

Citat:
tamo se znalo zasto se ishlo...Ovo jeste "zvanicno" bila tuca "navijaca" ali...tamo se nije islo zbog navijanja, da se odmah razjasni.

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 9:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boze svasta .. a sta recimo ako je neko tu prosao slucajno .. oces da kazes da su i ti ljudi koji su prosli tu slucajno " zrtve " ... isto tako gledam neke budale napale oca i sina u autobusu dok su isle na " veciti derbi " .. c,c,c,c .. no comment

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Heh, Boky tvoju poruku sam citirao zato shto je bila poslednja na proshloj strani i cisto da kazem da su novinari stavili pogrshnu "etiketu" akterima. Wink Niti sam simpatizer prvog niti drugog kluba, a znao sam i ubijenog i znam onoga ko ga je ubio i ni na koji nacin ne mogu cak ni da pokusham da opravdam bilo shta od ovoga.

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 9:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma novinarima ne verujem i ovako i onako .. ali verujem situaciji u kojoj se nas fudbal a i navijaci nalaze .. mislim .. stvarno ..

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 46

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 18, 2008 8:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čovjek čovjeku vuk!

LJudi, problem je u tome, što mladi ljudi ginu od ruke mladih ljudi, problem je u tome, što nema više niko neke ljudskosti u sebi. To je problem. Nije problem u tome, što naroda nema na utakmicama. Boky, ti i bokiskorz kažete da ne možete na utakmice zbog tih huligana. Nije istina, baš. I prije se tuklo, i prije se udaralo i bilo je huligana, al su stadioni po bivšoj Jugi bili puni na svakoj utakmici. Derbi se igrao pred punim stadionom, prekjučer na derbiju, ako je bilo 20.000 ljudi! AKO!!! Nije problem zbog tuće, baklji i strobova i dimova, problem je u samom fudbalu! Zato raje nema više, a ne zbog tuće koja če izbiti van stadiona, dan poslje utakmice (čak 2 dana).

Eto kakvi smo ljudi, svi smo napali na tu budalu koja "ima muda" da povuće pištolj i da bude "car", ajmo rađe pričati kako da ne dođe do toga. Niko od nas nije o tome ni riječi progovorio, ali, ovo na žalost nije mjesto za to Neutral

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 18, 2008 8:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

na zalost mi mozemo samo da komentarisemo, a onaj ko treba da resava, ne resava...i sve u krug...

" I know the way to fuck them all...."

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 18, 2008 10:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NOVI SAD - U vreme kada je na Gradskom groblju u Novom Sadu sahranjen Dejan Dimitrijević (27) koji je 14. aprila ubijen u navijačkom obračunu u Futogu, policija je uhapsila Stevana Stankovića (19) iz Novog Sada, osumnjičenog da je pucao u ovog mladića, saznaje „Blic“. Stevan Stanković, inače navijač Partizana, tereti se i da je pokušao ubistvo maloletnog S. B. (17) iz Futoga.

Sahrani Dejana Dimitrijevića prisustvovalo je skoro hiljadu osoba koji su ga ćutke ispratili. Mada nisu imali sa sobom karakteristična obeležja, na sahrani su se mogli prepoznati i brojni navijači Vojvodine za koju je Dimitrijević navijao. Zbog opasnosti od izbijanja novog incidenta sahranu je obezbeđivalo par policajaca, a na groblju su se mogle videti policijske kamere koje su zabeležile sve prisutne na sahrani. Mada se strahovalo od eventualnih incidenata, navijači su se nakon pogreba razišli u manjim grupama. Među vencima koji su položeni na Dejanov sanduk bile su i oproštejne poruke navijača klubova iz Banjaluke i Makedonije.
Na sahrani su juče bili i Milan M., Marko C. i Marko P. koji su učestvovali u tuči u kojoj je Dimitrijević ubijen. Oni su nakon saslušanja pred istražnim sudijom pušteni da se brane sa slobode.
U vreme sahrane policija je uhapsila osumnjičenog za zločin Stevana S., navijača Partizana, i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon koga će biti priveden istražnom sudiji. Za ovim mladićem policija je tragala skoro tri dana, jer je pobegao odmah posle zločina u blizini futoške železničke stanice.
Novosadska policija je u međuvremenu uhapsila i zadržala u pritvoru još petnaest osoba osumnjičenih da su učesnici krvavog obračuna. Među njima su Futožani Nemanja J. (24), Dragan K. (26), Dejan V. (34) i Svetko J. (22), za koje se veruje da su navijači Partizana, kao i uhapšeni Strahinja S. (23) iz Stepanovićeva. Među uhapšenima su i Novosađani Branko J. (23), Dušan S. (32), Daniel B. (22), Dejan S. (19), Zoran S. (20), Marko N. (21), Slobodan R. (20), Petar V. (22) i Samir A. (20). Zbog sumnje da ima veze sa ovim incidentom uhapšena je i Nevena Z. (23), takođe iz Novog Sada. Svi osumnjičeni će u toku dana biti saslušani pred istražnim sudijom. Policija je zbog učešća u tuči podnela prijave i protiv četvorice maloletnika S. B. (17), D. R. (16), obojica iz Futoga, i protiv N. R. (17) i D. H. (17) iz Novog Sada. Prijava je podignuta i protiv Gorana S. (26) iz Novog Sada.

Huligani iz autobusa još nisu uhapšeni
Huligani koji su prekjuče pred utakmicu polufinala Kupa između Crvene zvezde i Partizana, u autobusu na liniji 18 napali putnike Slavka O. (48), Slobodana B. (41) i njegovog 13-godišnjeg sina M. B. još nisu uhapšeni. Pre utakmice oštećena su dva vozila GSP-a, a za vreme i posle susreta večitih nije bilo incidenata, pa je privedeno 16 osoba privedeno zbog posedovanja pirotehničkih sredstava.

(Blic)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Još jedna navijačka smrt u Srbiji! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon