:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Kalifornijska policija već nekoliko dana traga za muškarcem u invalidskim kolicima koji je opljačkao jednu banku. Svedoci su izjavili da je muškarac star između 65 i 70 godina i da ima sedu kosu i bradu. Na šalter banke u trgovinskom centru u gradu Stanfordu došao je sa kapuljačom na glavi i oružjem u ruci. Uperivši oružje u šalterskog službenika zatražio je da mu preda sav novac iz kase. Nakon toga pobegao je svojim invalidskim kolicima na električni pogon. Lokalna policija pozvala je sve one koji imaju bilo kakve informacije da se što pre jave vlastima i pomognu u potrazi za pljačkašem.
(Tanjug)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Provali sto su se matorci isprimali na kriminal, babe ubijaju, a invalidi kradu... Sta cemo mi tek da radimo u njihovim godinama...
|
|
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
| jecika_84 je napisao/la sledeće: | [ Lokalna policija pozvala je sve one koji imaju bilo kakve informacije da se što pre jave vlastima i pomognu u potrazi za pljačkašem.
|
Da cinkare? Pozvala je narod Kalivornije da cinkari...
Pa taj matori je sad tamo veca zvezda nego onaj Dzontra, onaj kako se zove...
ukoliko izdrzi jos dva dana da izmakne poteri, ja ga stavljam odmah u temu " Zvezda dana".
A trn ide policiji KaliVornije, jer apeluju na narod da cinkari.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|