:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Srpska glumica Branka Katić igra u gangsterskom filmu „Državni neprijatelji” (Public Enemies) koji se sa Džonijem Depom„ u glavnoj ulozi trenutno snima u Čikagu i okolini. U filmu o čuvenom američkom gangsteru i pljačkašu banaka iz 1930-ih godina Džonu Dilindžeru, koga igra Dep, Katićeva tumači lik po njega kobne prijateljice Ane Sejdž, navodi se na sajtu imdb.com. U stvarnosti na osnovu dojave Rumunke Sejdžove, Dilindžer je ubijen 22. jula 1934. godine prilikom izlaska sa projekcije jednog gangsterskog filma u bioskopu u Čikagu.”
(Beta)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Donatella NiNja MaCa

|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 3017 Mesto: rajvoSa

|
|
aaaaaaaaaaa, povedi me Branci sa sobom, moooolim teeeee
|
_________________ I sent my soul through the invisible,
Some letter of that after-life to spell;
And by and by my soul returned to me,
And answered, I myself am Heaven and Hell. |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
|
Jel ce biti golisavih scena? Sta kazu, sta kazu...
|
|
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Ma daj, kad bi se Branka skinula, bacio bih peglu. Nije mi ona taj tip glumice koja je ono, znas vec... Ona mi je nekako bas umetnicka dusa.
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Svaka cast sada mogu i nasi da se hvale
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|