:: |
Autor |
Poruka |
dexonj2004 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Nov 2004 Poruke: 122

|
|
Zasto da ne? Ja kad god sam kriv, kazem im da ih volim najvise na svijetu cijelom!
|
|
|
|
|
 |
Miksa31 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 431 Mesto: Nis

|
|
Sta mislis to i kazi!Vazno je da ne lazes sebe!Nije sramota reci volim te vec lagati!
|
_________________ Na mom grobu pisace tugo: ziveo brzo, umro ludo! |
|
|
|
 |
GroundZero Mister Domaći.de 2008

|
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: Zg

|
|
Naravno, samo kaj se to desi jako jako rijetko, ustvari ni ne sjecam se kad sam to rekao nekoj curi...
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Ne vidim zasto ne bih imao hrabrosti da kazem devojci da je volim .. ako to osecam, ne vidim razloga zasto to ne bih rekao ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
KInder Torta je napisao/la sledeće: | Naravno da nemaju. Zato sto se boje da ce biti odbaceni... |
Ja trenutno nemam hrabrosti!Volim jednu malu plavu,a ne smem da joj kažem da je volim.A i kako da skupinm hrabrost?Zaljubio sam se kao da mi je 15 godina i na samu pomisao da bi ona odbila,to doživljavam dramatično kao da sam tinejdžer.
Možete da me smatrate za p....m,ali ja,jednostavno,ne znam kako da dotičnoj kažem ono što mislim.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
Phantom1505 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Apr 2008 Poruke: 21

|
|
Svi mi to imamo hrabrosti reci, a malo nas misli tako
|
|
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
|
|
 |
Alexlicious07 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Maj 2008 Poruke: 26

|
|
Ma svi ste vi fini,slatki i dobri...i govorite curi da je volite samo kad to i osecate...lol vazi....
A cure vam ne veruju jer su se vec jednom opekle,pa sad paze sta rade...
|
|
|
|
|
 |
serbia_989 Schatzi

|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!

|
|
ne slazem se sa tobom........... ja mislim da imaju, bar sudim po sebi.......... meni nije problem iskazati svoja osecjana ukoliko ih imam............ uvek sam otvoren, necju reci da sam 100% iskren ali sam u velikoj vecini slucajeva..........
|
_________________ zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne! |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
^^Pa sad. Chesto cure trazhe da im se kazhe, iako znaju da ih mozhda, toliko i ne volimo. Ali, shto trazhish - to dobijesh. Lakshe je nego slushati "zhalopojke" kako drugarici dechko to chesto kazhe, a ti (misli se na dechka) meni nikada i sl... Nikako nekome ugoditi.
Posle - kriv djavo.
EleM, kazhem kada znam da je tako. Kada sam svestan te sile, koja se zove prostim imenom --> ljubav.
|
|
|
 |
Ginobili93 ...3,2,1...

|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica

|
|
Uvek sam iskren pogotovu sa osecanjima....kad neku ne volim,kaze joj...kad neku volim i to joj kazem... Pa kakve god kasnije bile reakcije i posledica
|
|
 |
KLICIC Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin

|
|
Normalno da imamo hrabrosti, bar ja imam.Kad zavolim neku curu to joj i odmah kazem.U tome nema nista lose.Vazno je biti iskren.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|