:: |
| Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Maloletne devojčice u Kaću već dve nedelje žrtve su nepoznatog muškarca, koji ih poziva telefonom i traži od njih da opisuju svoje telo i daju dimenzije struka i grudi. Muškarac se lažno predstavlja kao novinar tinejdžerskih časopisa "Bravo" i "OK" i ubeđuje devojčice sedmog i osmog razreda da su osvojile kupaći kostim na nagradnoj igri. Naivne osnovke isprva su verovale u njegovu priču, te je poneka dala brojeve telefona i svojih drugarica kako bi i one dobile bikini, ali su ubrzo shvatile da je nepoznati muškarac perverznjak. On devojčice poziva sa broja crnogorskog mobilnog operatera i raspituje se gde žive i sa kim, "da li su nekada videle majku bez odeće i da li ima čvrstu guzu".
U Osnovnoj školi "Đura Jakšić" u Kaću skoro sve devojčice osmog razreda sa kojima smo razgovarali bile su telefonske žrtve ovog perverznjaka.
- Mene je poslednji put zvao juče, ali sam prestala da se javljam kada sam čula da laže za tu nagradnu igru. Pitao me je koliko sam teška i visoka i tražio mi da izmerim obim grudi, struka i kukova – rekla je osmakinja, čije ime nećemo objavljivati, kao ni imena njenih drugarica, od kojih smo čuli gotovo istu priču: razgovor počinje pitanjem "Da li su ti roditelji u blizini", ako je odgovor "Ne", nastavlja razgovor. Ako je potvrdan, prekida vezu.
- Naša drugarica iz sedmog razreda prva je primila njegov poziv pre, otprilike, dve nedelje. Nju je pitao da li joj se sviđa sopstveno telo. Ona je htela da ode po kupaći, ali ne znam da li jeste, na kraju. Nije u školi sada, bila je u prvoj smeni – stidljivo priča četrnaestogodišnjakinja. Sve devojčice potvrdile su da zove sa broja koji počinje sa 9938268… i nijedna nije obavestila roditelje o tome. Kažu, možda će nadrljati, jer će mama i tata odmah pitati "otkud njemu tvoj broj mobilnog". Mada, nisu uplašene. Nisu same u tome, što im markira situaciju kao bezazlenu.
Zabrinuta starija sestra u pozivima nastranog muškaraca ne vidi ništa bezazleno.
- Ko zna kakav je bolesnik i na šta je sve spreman? Moju mlađu sestru zvao je na fiksni telefon. Uopšte mi nije jasno kako je došao do broja, do imena i prezimena tih devojčica. Sestra nije znala svoje dimenzije, pa je on ostavio svoj broj telefona – crnogorski mobilni, da mu se ona javi kada izmeri. Posle je zvao na mobilni i ja sam se javila, odmah je prekinuo vezu. Ima dublji glas, rekla bih da je stariji čovek, srednjih godina. Poslala sam mu preteću poruku i od tad se nije više javljao. Bojim se za tu decu, one su naivne i još mu dele brojeve telefone svojih drugarica. Ne smem ni da pomislim šta stoji iza cele priče. Da li je pedofil, pa se zadovoljava na ovaj način ili je u pitanju nešto mnogo gore - žalila se ona.
Niko u školi - od direktora, njegovog zamenika, nastavnika, do psihologa i pedagoga - nije znao da njihove učenice maltretira ovaj manijak, ali su rekli da će sve mere preduzeti da saznaju što više od sedmakinja i osmakinja, kako bi na vreme obavestili policiju.
Ući u trag pedofilu je teško jer često menja crnogorske brojeve telefona, a njegov stvarni cilj može se samo nagađati. Nekome ko ih može zaštititi devojčice nisu spremne da obelodane svoju naivnost, a ona, nažalost, može mnogo da ih košta.
„Bravo” nije obavešten
Glavna i odgovorna urednica tinejdžerskog časopisa "Bravo", Žaklina Duvnjak-Radić, kaže da nije upoznata sa ovim dešavanjima u Kaću i da nikakve primedbe po tom pitanju nisu imali. Međutim, kaže da su prošle godine imali identičan slučaj lažnog predstavljanja baš u Crnoj Gori, a perverznjaka je na kraju gonila policija. Nezvanično saznajemo da u redakciji časopisa "OK", na koji se takođe lažno poziva ovaj manijak, znaju za ovo maltretiranje maloletnica, ali se nisu bitno angažovali oko rešavanja problema.
Izvor: Dnevnik
|
|
 |
jevtic11 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 2

|
|
Dajte sve te pedofile kod nas!!!
Momci iz kraja
|
_________________ BLACK DEATH |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Takve treba lepo udesiti da ni prst nemogu da pomere a kamoli neki drugi deo tela
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|