:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Keruša koja je pobegla dok je njen vlasnik pravio pauzu u putovanju kolima, prešla je 130 kilometara kroz pustinju u Nevadi i savladala dva planinska lanca, da bi se posle nedelju dana vratila kući.
Kao čuvena ženka škotskog ovčara Lesi, koja se u romanu Erika Najta vraća kući dugim putem punim poteškoća, tako je i ženka haskija zvana Mun prevalila put da bi stigla kući.
Dvogodišnja Mun bila je "u dobrom stanju" kada je stigla, kaže njen vlasnik, samo što je "smrdela kao tvor".
"Mislimo da ju je tvor poprskao tokom puta. Često ona beži, ali se uvek vraća kući. Ipak, nisam očekivao da ću je ponovo videti, pošto je nije bilo nedelju dana" rekao je oduševljeni Dag Dašiel iz Nevade.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Uh .. kad vec ovo vidoh mogu da vam kazem da sam i ja sada u istoj situaciji .. posto danas kad smo bili na farmi se moj dzukac izgubio pa se nadam da cemo ga veoma brzo naci ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|