:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Pop pevačica Tijana Dapčević uhapšena je prošle nedelje zbog vožnje u pijanom stanju i vređanja policajaca, piše beogradska štampa.
Popularna makedonska plavuša koja već godinama živi u Beogradu sa suprugom Milanom zaustavljena je tokom rutinske kontrole.
Pevačica je, prema navodima lista "Alo", vozila automobil somborskih registarskih oznaka u kasnim večernjim satima, a u Takovskoj ulici zaustavila ju je redovna patrola.
Tijana je navodno krivudala putem, pa su joj policajci uradili alko test, koji je pokazao da pevačica ima 1,71 promila alkohola u krvi, odnosno skoro četiri puta više od dozvoljene količine (0,5 promila).
Možda bi se sve zaustavilo samo na pisanju prijave, da Tijana nije počela da se svađa sa policajcima! Pevačica je bila iznervirana i "pod gasom", pa je počela da vređa policajce, nudi mito, psuje... Skandalozno ponašanje kulminiralo je, navodno, pljuvanjem policajca!
Pevačica je privedena u najbližu stanicu MUP-a, gde je saslušana i puštena kući, u pratnji supruga.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
| |
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
|
Pa, ne znam koliko je tacno sve ovo.....,ali........
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
I red bi bio da cujemo da neko od poznatih zavrsava tamo gde i svi nasi vrsnjaci, ako kojim slucajem popreko pogledaju pandure.
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ma zakon ima dva aršina jedan za siromašne jedan za bogate to trebate shvatiti
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|