www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bračna "idila" Kejti Holms i Toma Kruza
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 18, 2008 3:43 pm    Naslov poruke: Bračna "idila" Kejti Holms i Toma Kruza Na vrh strane Na dno strane

Američki mediji su od nedavno prepuni naslova o, navodno, nesrećnom braku jednog od najpoznatijih holivudskih parova Toma Kruza i Kejti Holms.

Iako je većina tabloida prenela vest da se glumački par razvodi, kao i to da je Tom pretio supruzi da će, ukoliko ga ostavi, izgubiti njihovu ćerku Suri, Kruz je opovrgao te tvrdnje.

PR služba 45-godišnje zvezde filmova "Nemoguća misija" i 'Rat svetova' reagovala je na novinske članke službenim saopštenjem u kojem piše da su "Kejti i Tom srećni zajedno, a da su novinarska nagađanja čista laž".

Magazin "Star" objavio je priču da mlada glumica "više ne može da izdrži sajentologa koji voli da kontroliše".

Kejti je nedavno dobila angažman na Brodveju, što je, kako magazin piše "bila idealna prilika da se odmori od svega".

"Kejti je na ivici nervnog sloma zbog Tomove stroge kontrole. On u svakom trenutku mora da zna gde je i šta radi. Rekao joj je da u Njujork ne može da ide bez njega. On jednostavno ima puno pravila koja moraju da se poštuju", ispričao je "Staru" izvor blizak paru.

(MONDO)

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 18, 2008 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opet ljubavni problemi. C...c...c...
Evo ja cu , ako treba, da posredujem i da ih pomirim.
Ja ke bidnem Kafeni Anan u celu ovu pricu, ulozicu sav svoj autoritet( a jak mi zutoritet u p...m...) da ih pomirim i da umesto sumnji opet pocnu jedni drugima da salju poljuBci.
Ocu, casti mi...

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 19, 2008 2:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zar je ovaj brak izgledao kao neki koji ce da opstane od samog pocetka ? Ako jeste onda mogu da kazem da je bas zalosno .. mada .. meni ovo nije uopste izgledalo kao neki specijalan par koji ce opstati ..

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 20, 2008 10:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bogati ljudi a bolesni u glavu ŽALOSNO

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 21, 2008 10:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bogatstvo i takve vrste bolesti cesto idu ruku pod ruku.hah Razz
i takoc...

pa,nek im je sa srecom.
ako ne ide,neka se razvode.. njihova stvar

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 23, 2008 1:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesu li celivali moshti Ronu L. Habardu, tvorcu sajentolske crkve?
A, jesu li?
Ako su clanovi ove sekte i ako im je " Dijanetika" obavezno stivo to nista ne znaci. To nije dovoljno, zato i imaju probleme.

Brzo da ide na kolena da klece, pa na celivanje moshti Ronu Habardu.
Da vidis kako ce posle toga da im procveta veza.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Bračna "idila" Kejti Holms i Toma Kruza Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon