Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
Osim što su odlični teniseri, Novak Đoković i Španac Rafael Nadal poznati su i kao šoumeni, pogotovo 20-godišnji Srbin. Učešće na Mastersu u Monte Karlu, „prestonici kocke i luksuza”, Đoković i Nadal iskoristili su i za posetu čuvenom kazinu u hotelu „Pariz”. Posle oblačenja obaveznog smokinga i stavljanja leptir mašne, drugi i treći reket sveta izašli su na megdan kod krupijea. Izvlačili su po jednu kartu. Novak je prethodno dunuo u šaku. Potom nepoverljivi pogledi kao u vestern filmovima. I na kraju obojica su prasnuli u smeh. Pogledajte kako je izgledao „obračun” u kazinu:
Đoković i Nadal potom su razmenili kurtoazne rečenice jedan o drugom.
„Rafa je, verovatno, najbolji igrač na šljaci u istoriji tenisa. Cilj mu je da dostigne Rožea Federera i izuzetno je motivisan. Možda će dostići taj cilj već ove godine”, rekao je Đoković.
Nadal je uzvratio da je pred Đokovićem sjajna budućnost i da ima priliku da jednog dana bude svetski reket broj 1.
„Početak sezone pripao je Novaku. Igra zaista dobro, on je odličan igrač, sigurno je da će u budućnosti osvajati još trofeja”, rekao je španski teniser. (Mondo)
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
Baš su slatki !
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection...
~SonicLady~ ~Smiley~
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
Super klipić.... iako sam u jednom momentu po naslovu pomislila da su isprebijali jedan drugog
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever.
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Slazem se sa Sonic .. ja mislio oni se potukli a ono .. mladići se kockaju
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma