:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Autor stripova Sten Li, tvorac Spajdermena i drugih junaka koji su u poslednjih pola veka obeležili popularnu kulturu SAD, najavio je da će stvoriti još deset junaka koje će predstaviti 2009. godine.
Kako podseća holivudska štampa, iz Lijevog "pera" izašli su Halk, X Men, Fantastična četvorka, Gvozdeni čovek i mnogi drugi. Tokom godina, većina njegovih stripova pretvorena je u crtane ili igrane filmske hitove.
Nove junake Li (86) će predstaviti u deset stripova koji će potom biti adaptirani kao crtaći.
Ove godine, slavnog autora stripova očekuje i zvezda na holivudskom Bulevaru slavnih.
(MONDO/Agencije)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Gde ce ti dusa, covece? Imas 86 godina, idi na neko ostrvo i pecaj neke ribe... Ne znam kakve heroje je smislio, ali cisto sumnjam da su ekstra posebni, jer ovi dosadasnji imaju sve natprirodne moci koje covek moze da zamisli.
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Ma volim ja to da gledam skroz, sto je najveca fora, lozana sam ja na takve stvari, ali, gde ces vise...
|
|
|
| |
|
 |
h17m4n Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 20 Feb 2008 Poruke: 47

|
|
Cuo sam iz pouzdanih izvora da ce naj noviji heroj biti
<<<<<<<IDIOTOMEN>>>>>>>>
Danju idiot, nocu jos veci......danju prerusen u obicnog pandura....ali..
nocu postaje IDIOTOMEN , ista stvar samo stavi kapu<<< >>>
|
_________________ bas sam kloshar zar ne?
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|