www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Džeri Hol: Mik Džeger je spavao sa svakom koja mu dođe po
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 24, 2008 11:44 am    Naslov poruke: Džeri Hol: Mik Džeger je spavao sa svakom koja mu dođe po Na vrh strane Na dno strane

Poznata manekenka i bivša žena Mika Džegera, Džeri Hol, radi na autobiografiji u kojoj neće skrivati sočne detalje iz svog života sa jednim od najpoznatijih rokera svih vremena. Kako prenosi Dejli mejl, bivša manekenka potpisala je ugovor vredan milion dolara sa izdavačkom kućom "HarperCollins", koja će njene memoare objaviti na jesen sledeće godine. Hol (51) je bila dvadeset godina u vezi i kasnije braku sa Džegerom, sa kojim je dobila četvoro dece, ali brak je priveden kraju kada je brazilska manekenka Lucijana Morad posle afere sa ovim poznatim ženskarošem rodila sina. „Mik je odličan otac, ali ne i muž”, otkriva Džeri. „Spavao je sa svakom ženom koja mu je bila na dohvat ruke. Bilo je zamorno juriti kući sa posla kako bi stigla pre nego što mu padne na pamet da dovede neku drugu u krevet”, dodaje ona. Hol (51), koja je pre Džegera bila u vezi i sa Brajanom Ferijem, frontmenom još jedne legendarne grupe „Roksi mjuzik” kaže da ne želi da ponovo stupi u brak. „Ljubav je čudesna stvar, ali ja se neću ponovo udavati. Osećam kao da sam već prošla kroz to”.
U svojoj autobiografiji, Džeri će otkriti i detalje o svom traumatičnom detinjstvu sa ocem zavisnikom od droge i alkohola, koji je nju i njene sestre fizički i verbalno maltretirao.

„Moj otac je bio nasilnik i tako bi nas nemilosrdno tukao da nam je lomio kosti”, otkriva Hol. Ovaj bivši oficir u američkoj vojsci, koji je umro od raka 1977. godine, bi dobijao napade besa svaki put kada bi se vratio iz vojske svojoj kući u Teksasu.

„Obraćao nam se kao da smo vojnici i neprestano nas je vređao”, seća se Džeri. Nesrećan što je dobio pet ćerki, a nijednog sina, ćerkama je dao muška imena. „Nisam osvetoljubiva, ali pisanje o traumama iz detinjstva je veoma katarzično”, dodaje Džeri.

Sa šesnaest godina Džeri je napustila roditeljski dom i kupila kartu za Pariz u jednom pravcu kako bi se oprobala u svetu mode. Veoma brzo je krasila naslovne strane modnih časopisa, radila sa poznatim kreatorima i pozirala kao morska sirena na omotu albuma „Roksi Mjuzik”.

Džeri sada živi u Londonu sa svojom decom, i kako su joj se manekenski proslovi proredili, bacila se na pisanje poezije i na pozorišnu glumu.

Ser Mik takođe živi u Londonu sa svojom najnovijom devojkom L´Vren Skot, ali obilazi i svoje druge domove širom sveta.

(Blic)

Hellbringer
Banovan!

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 115

Datum registracije: 30 Maj 2007
Mesto: za sankom

japan.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 24, 2008 1:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dzegeru Mice Hellbringer ti klice. Mr. Green

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 24, 2008 1:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma,sta ga biriga......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Džeri Hol: Mik Džeger je spavao sa svakom koja mu dođe po Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon