:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
U sredu, 23. aprila u Domu sindikata biće premijerno prikazan nastavak filma "Uhvati ritam".
Ovaj zabavni mjuzikl drugi je deo hita iz 2006. godine o buntovnoj uličnoj plesačici Endi koja upisuje elitnu umetničku školu, i uklapa se u novu sredinu. Priključuje se grupi žestokog "densera" Čejsa, i zajedno se pripremaju za ulično takmičenje u plesu.
U filmu režisera Džona M. Čua glumi talentovana ekipa glumaca koji su sami izvodili sve svoje plesne tačke, a to su Briana Evigan, Robert Hofman ("She’s The Man", "You Got Served"), i Vil Kemp ("Van Helsing"). Ostale uloge tumače pevačica, model i glumica Kesi Ventura, Sonja Son, Adam G. Sevani, Teliša Šo, Danijela Polanko i Blek Tomas, uz više talentovanih uličnih plesača koji su debitovali na velikom platnu.
Muzička ekipa filma "Uhvati ritam 2" predvođena je čuvenom Misi Eliot. Pored nje, tu su bend Cherish, T Pain, Flo Rida, Enrike Iglesijas...
Prvih 50 posetilaca koji budu kupili karte za premijeru, na poklon će dobiti DVD izdanje prvog dela filma!
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
^eto,malo je falilo zapravo da budem na toj premijeri haha a volim takve filmove
dens dens deeens )
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pazi kada sam taj film gledao pre dva meseca i strasno mi se dopao i svrstao sam ga u kolekciju pored prvog dela, ko ne pogleda film verujte mi na rec pogresice
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|