:: |
Autor |
Poruka |
marija JK VOLIIIM Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Jan 2008 Poruke: 3 Mesto: Srbija,Beograd

|
|
Najvise bih volela da se vratiii!!!!!!!!!..
|
_________________ JUST JK! |
|
|
|
 |
crazy_angeL Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 27 Jan 2008 Poruke: 61 Mesto: Vienna

|
|
eh bas bi bilo super da se vrati na estradu
stare pesme su im stvarno bile extra, oci boje duge, nocas pada kisa, mislim da svi znaju za te pesme i imaju jos dosta odlicnih pesama, ali ove dve ja mislim da su im najbolje bile....
|
|
|
|
|
 |
Kajzer-us Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Feb 2008 Poruke: 5

|
|
E, ovako... bilo bi extra da se Iggy vrati.
Drugo, posto vidim da se prica i o Beat Street-u... Husa se ozenio sa Bebom (clanicom grupe, a sada je glavna faca u BS), a izdaju uskoro nove albume.
|
|
|
|
|
 |
Olivera Djogo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 1

|
|
Ja bih stwarno wolela da se Dr Iggy wrati na scenu jer sam njihow weliki obozawaoc,imam swe njihowe pesme,slike i spotowe.12. 03. je pewao sa Danicom u Bg Teatru!Bila sam tamo i bilo je extra,fenomenalno.Moje omiljene pesme su Zbog tebe i Oci boje duge obozawam ih!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
 |
Marenovajlijaa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Apr 2007 Poruke: 19

|
|
I ja bih bas voleo da se vrati. Obozavam one stare pesme: "Kao pre (bas je slusam), Oci boje duge, Nikad, nikada, Jos ovu noc...!"
Obozavam dens muziku, i bilo bi bas extra da se ponovo vrate Beat Street, Ella B., Duck, Dobar los zao, Lina... ja bas volim onu pesmu od DLZ: "Baci sve sa sebe, igraj igraj, sve do jutra bas te briga sta ce biti sutra!"
Ili od Line: "Nekada se bio frajer najbolji u gradu, kao da je more tvoje telo vajalo, sve su htele da te gricnu kao cokoladu... ne moze ni utoka ni masinka da te ubije moze samo kasika!"
Pa onda Ella B.: "Ajkulo sa ljudskim likom, sveticu ti se s uzitkom, bicu tvoja nocna mora..." ili "Daj mi ovu noc, za sve moje noci buduce, kad gubim te da zivim bar od nje!"
PS. - Ako vam treba neka pesma iz densa 90-ih, javite se na marenovajlija@hotmail.com , posto imam mnogo dance muzike!!!!!
|
|
|
|
|
 |
ljubo085 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar

|
|
Gostovao je prosle nedelje u Ulcinju....
|
_________________ kokos |
|
|
|
 |
Olja Djogo Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Nov 2007 Poruke: 1

|
|
Gostowao je i u Zrenjaninu!Super je bilo!Oziwela je dance muzika!
|
|
|
|
|
 |
ljubo085 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar

|
|
Nisam neki ljubitelj te muzike,ali spotovi su mnogo smesni
|
_________________ kokos |
|
|
|
 |
malas Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 25 Apr 2008 Poruke: 16

|
|
pjesme su swe wrh...u masu tih textowa sw pronalazim...
|
_________________ ja necu biti k'o pre, ipak mozda bude bolje,
naucili smo nesto valjda iz veze prosle,
sad cuvaj se ti, pa vidimo se posle... |
|
|
|
 |
Hellbringer Banovan! Upućeni član

|
Godine: 114
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 285 Mesto: za sankom

|
|
dizel 90tih se vraca u modu,sa sve uvucenim jaknama u trenerke,kajlama i pistoljima + celave glave u nabudzenim dzipovima. pu!
|
_________________ SVA VLAST RAKIJI !!!!! |
|
|
|
 |
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2

|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro

|
|
uf kad sam ushao u lokal u NSu, pa kad sam chuo njegowe stwari od pre 15 godina ..... i gomilu omladine tamo, postupio sam kulturno i ostawio ih tamo da trunu istog momenta..... strashno....
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
 |
milica.saska **principessa**

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~

|
|
Ma,da se ne lažemo obožavala sam njegove pesme.Jedni drugima smo kupovali njegove kasete za rođendane(period osnovne škole) .To je bilo ludilo!!
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|