:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Jednu sada četrdesetdvoogodišnju ženu iz Amštetena, u austrijskoj pokrajini Donja Austrija, otac je držao preko 20 godina zatvorenu u podrumu porodične kuće i, kako se sumnja, seksualno je zlostavljao.
Čitav slučaj policija je otkrila nakon što je ćerka zatočene žene primljena u bolnicu. Intenzivna potraga za majkom devetnaestogodišnjakinje je dovela do otkrića zatočene žene.
Policija sumnja da je ženu, koja je pre 20 godina bila prijavljena da je nestala, otac, sada sedamdesettrogodišnjak, zatvorio u podrumu i seksualno zlostavljao, a da li joj je on napravio i šestoro dece, biće utvrđeno DNK analizom, navela policija.
Za ženom čiji je nestanak prijavljen je tragao čak i Interpol. Policija je do skora smatrala da je ona pristupila nekoj sekti, pa nije pretražen porodični dom.
Ovaj slučaj, koji je izazvao zaprepašćenje u Amštetenu, podseća na sudbinu Nataše Kampuš, koju je kao desetogodišnju devojčicu oteo Volfgang Priklopil na putu do škole i držao je punih osam godina zatočenu.
Susedi su porodicu zatočene žene opisali kao "neupadljivu" i veoma susretljivu. Jedna žena je rekla da je suprugu osumnjičenog muškarca često viđala sa unučićima.
Glava porodice je pričao susedima da mu je ćerka nestala i da je zabrinut šta je s njom.
(Tanjug)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| |
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Austrijanac koji je godinama zlostavljao svoju kćerku, priznao je da ju je 24 godine držao zatvorenu u podrumu bez prozora i da je s njom imao sedmoro dece, saopštila je austrijska policija.
"On je sada izjavio da je 24 godine držao svoju kćerku zatvorenu, da je on otac sedmoro dece koje je rodila i da ih je zatvorio u podrum", rekao je za Rojters šef istražnog odeljenja policije provincije Donja Austrija Franc Polcer.
Istražitelji pretražuju mrežu soba bez prozora u podrumu zgrade, u kojoj je sedamdesettroogodišnji Jozef Fricel držao kćerku koja je identifikovana kao Elizabeta F. i njeno troje dece zatvorene godinama.
Neki delovi podruma nisu bili viši od 1,70 metara, a postojala je i soba čiji su zidovi bili tapacirani. Fricl je sakrio ulaz u ćeliju policama i samo je on znao tajnu šifru za otvaranje betonskih vrata.
Policija je saopštila da je četrdesetdvoogodišnja žena rekla da ju je njen otac namamio u podrum u zgradi u kojoj su živeli u gradu Amšteten 1984. godine, da ju je drogirao i vezao lisicama pre nego što ju je zatvorio.
Slučaj je otkriven kada je najstarija kćerka od troje dece koji su sa majkom držani u podrumu, smeštena u bolnicu pošto se ozbiljno razbolela. Lekari su tada pozvali majku da se javi kako bi dala podatke o istoriji bolesti kćerke.
Na osnovu dojave, policija je pronašla Elizabetu i njenog oca u subotu uveče u blizini bolnice.
Policija je navela da se Elizabet F. vodila kao nestala od 29. avgusta 1984. godine i da se mesec dana nakon njenog nestanka, pojavilo pismo u kome je obavestila roditelje da je ne traže.
Elizabeta je rekla policiji da ju je otac seksualno zlostavljao od njene 11. godine.
Navela je da je 1996. godine rodila blizance, ali da je jedna beba umrla posle nekoliko dana jer nije imala odgovarajuću negu. Fricl je navodno uklonio telo iz podruma i spalio ga, navodi se u saopštenju policije.
Policija je navela da je troje Elizabetine dece bilo prijavljeno vlastima i da su živela sa babom i dedom u stanu u kući. Fricl i njegova supruga Rozemari su rekli vlastima da su tu decu našli ispred svoje kuće 1993, 1994. i 1997. godine.
Polcer je rekao novinarima da su ostala deca držana zatvornea u podrumu sa svojom majkom. Fricl je u jednom trenutku oslobodio Elizabetu i dvoje dece i rekao supruzi da se kćerka vratila da živi s njima.
Ovaj slučaj, koji je izazvao zaprepašćenje u Amštetenu, podseća na sudbinu Nataše Kampuš, koju je kao desetogodišnju devojčicu oteo Volfgang Priklopil
(Beta/MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
marijana23 <Usne boje vina>

|
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje

|
|
|
Svakakvi bolesni i ludi ljudi ima...Pa to vlastitoj kcerki napravit,naprosto neshvatljivo..Zasluzuje najgoru mogucu kaznu..
|
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu.. |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| marijana23 je napisao/la sledeće: | | Svakakvi bolesni i ludi ljudi ima...Pa to vlastitoj kcerki napravit,naprosto neshvatljivo..Zasluzuje najgoru mogucu kaznu.. |
Takva kazna koju on zasluzuje josh nije izmishljena...
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
To sto je napisala Jecika,to sam i procitala danas:Nemam reci
Strasno ne zelim to nikome
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
ludak...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
| Alexns je napisao/la sledeće: | | marijana23 je napisao/la sledeće: | | Svakakvi bolesni i ludi ljudi ima...Pa to vlastitoj kcerki napravit,naprosto neshvatljivo..Zasluzuje najgoru mogucu kaznu.. |
Takva kazna koju on zasluzuje josh nije izmishljena... |
Slažem se...umobolnik
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Ne mogu da zamislim sta je tom bolesniku bilo u glavi, od samog pocetka.
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | | ludak... |
ja sam evo i dva dana posle toga, zgrozena...
posto pratim sve vesti vezano za to...malo mi je da kazem da mi pripada muka svaki put kad citam
ovakvu grozotu mislim da cak ne smem ni da zamislim
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
|
boze svasta...ne mogu da verujem...ma treba ga iskasapiti, nista blaze
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|