:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Muzičar Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, nastupaće ovog leta na muzičkim festivalima u više evropskih gradova, uključujući Tuluz, Ulm, Marsej i Frankfurt.
"Moram da vas razočaram da mene gastarbajteri ne zovu na njihove žurke koje prave vikendima po Evropi, ja ne znam zašto. Valjda ne zadovoljavam ukus, tako da nažalost, moram da čekam da me zovu stranci na njihove festivale", rekao je Rambo i dodao da nije patriotski s njegove strane da radi za "zapadne sile".
"Opet tešim se, s druge strane, što su moji nastupi 'preko' izvozni posao za Srbiju, tako da ja, sa tim novcem koji tamo zaradim dođem u Srbiju pa ga ovde trošim. U tom smislu unosim sveže devize, tako da se tešim da radim neki koristan posao".
Svetski mega car će ove godine biti gost i etno festivala, zajedno sa Goranom Bregovićem i Emirom Kusturicom i njegovim No smoking orchestra bendom.
"Verovatno da prepoznaju u meni neke elemente ciganske muzike. Jednom mi je i neka gatara, kad sam joj dao 200 dinara, rekla da mi je duša garava".
Rambo Amadeus privodi kraju i rad na svom novom albumu koji će se u prodaji pojaviti početkom juna.
"Pošto je sve uglavnom gotovo, najuvaženiji producent sa prostora istočne Evrope Aleksandar Saša Habić je pristao da uradi remiks, i to na moje veliko zadovoljstvo jer nije lako uhvatiti se u koštac sa mojom rogobatnom estetikom".
Na Rambovom novom albumu kao prateći vokali, gostovaće producent džez orkestra Radio televizije Beograd Vladana Marković, pevačica grupe Negativ Ivana Pavlović i pevačice Aleksandra Radović i Marija Mihajlović.
(Beta/MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Nije mu bas neka muzika, pa razumem zasto nije omiljen. Realno, mislim da u ovom trenutku ne mogu da se setim ni jedne pevljive pesme koja je izdata s njegove strane.
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ko binjega mogao da voli i sluša osim mame i tate pa lik je prava katastrofa
|
|
|
| |
|
 |
Hellbringer Banovan! Upućeni član

|
Godine: 115
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 285 Mesto: za sankom

|
|
|
Rambo je Svjetski Mega Car i za razumjevanje njegove muzike trazi se MOZAK a ne OCI da se samo gleda silikon,mini-dopicnjaci i lazni sjaj GRAND-ovih sabanki.
|
_________________ SVA VLAST RAKIJI !!!!! |
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Izvini, ne moras da sve druge smatras nizim bicima, ako se naprosto ljudima ne svidja njegov stil. Meni se licno ne dopada taj njegov fazon, ne razumem zasto se trazi mozak za njegove pesme, ukoliko tekst ide: "ciko, jel sav ovaj lebac tvoj?" ?!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|