www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Veliki povratak Lepe Brene
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 28, 2008 11:58 pm    Naslov poruke: Veliki povratak Lepe Brene Na vrh strane Na dno strane

Najpopularnija muzička zvezda na prostoru bivše SFRJ Lepa Brena, posle sedam godina vraća se na scenu velikim „projektom” koji, pored novog albuma, uključuje turneju po bivšim republikama ali i četvrti deo filma „Hajde da se volimo”. „Prvi deo posla, snimanje pesama počinje posle praznika. Kompozitor Aleksandar Milić-Mili završio je deset kompozicija, Marina Tucaković je zadužena za tekstove, i zajedno smo veoma zadovoljni dosadašnjim radom. Jedva čekam da čujem kako kompozicije zvuče uz tekstove, bitan mi je prvi utisak”, rekla je Lepa Brena za „Novosti” i dodala da je album „posvećen ljubavi”. „U poslednje vreme pesme su previše agresivne i komercijalne. Naravno, album će imati komercijalnu notu, ali nastojimo da se vratimo romantici, senzualnosti, ljubavi... Ljudskoj unutarnjoj toplini i emociji koja se izgubila u trci za ovim ludim vremenom. Na dobrom smo putu da to ostvarimo”.
Što se tiče filma, Brena je rekla da je to „veliki projekat, nešto što dugo nije rađeno”.

„Četvrti nastavak filma ´Hajde da se volimo´ je u pripremi, imamo dve-tri radne ruke scenarija. Trenutno sam fokusirana na snimanje albuma, koji je jako zahtevan. Volim teške projekte, jer oni sigurno daju velike rezultate. Biće i filma i autobiografije, ali ne verujem da ću sve to plasirati istovremeno. Tekuća godina biće posvećena isključivo promociji novih pesama, a planiram i veliku turneju po republikama bivše Jugoslavije. Onda ide film, pa knjiga... Znači, svake godine obradovaću publiku novim projektom”.

(Mondo)

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 29, 2008 12:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast breno !!! samo napred .. jedva cekam nove projekte

bokiskroz
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 19 Dec 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 29, 2008 12:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hajde da jos nekoliko puta kaze "projekat"! Mislim da nisam dovoljno puta to procitao u njenoj izjavi!

KASPER MD
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 53

Datum registracije: 27 Okt 2006
Mesto: Modriča

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 29, 2008 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad se malo prisjetim tog vremena sav taj njem uspjeh mi izgleda smiješno

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 29, 2008 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne vidim zasto ovakvi negativni komentari .. bas pre neki dan sam gledao prvi deo filma Hajde da se volimo i slatko se nasmejao ..

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 29, 2008 4:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas me interesuje da cujem njen album kad izlazi Very Happy

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 29, 2008 4:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedva cekam

" I know the way to fuck them all...."

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 29, 2008 8:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

KASPER MD je napisao/la sledeće:
kad se malo prisjetim tog vremena sav taj njem uspjeh mi izgleda smiješno

Sav taj njen uspeh izgleda i izgledaće samo - impozantno Wink

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 29, 2008 8:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

fantasticno Mr. Green e,da da volela sam te njene pesme i rado skicala uz njih. pa hajde da cujemo sad nesto novo od nje ,hihihih Smile Razz

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 30, 2008 1:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne verujem da će postići uspeh kao sa starim pesmama

KASPER MD
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 53

Datum registracije: 27 Okt 2006
Mesto: Modriča

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 30, 2008 2:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa od tog vremena kad se ona nije skidala sa tv-a počele su nove vrijednosti da nam se nameću sve oskudnije oblačenje mladih dama i već od tad po malo počinje ono što zovemo turbo folk devedesete da ne spominjem
a naprimjer klinkama u mom gradu himna je karleušina pjesma baš je dobro biti ja i sve sanjaju da tako žive kao što ona opisuje u svom proektu
da ne spominjem da je u njoj više plastike nego u trabantu pa se zapitajte kud ovo društvo ode kad omladina ima za idole ovako uspješne žene

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 30, 2008 10:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

već dvije godine govori ona o povratku pa nikako da se vrati....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Veliki povratak Lepe Brene Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon