:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Pre nego što su postali poznati, domaći glumci, pevači, pisci i voditelji imali su "obične" poslove. Neki nisu ni sanjali da će postati poznati, a nekima je to oduvek bila želja, ali morali su da prođu put od trnja do zvezda kako bi je ostvarili.
Pevačica Romana Panić tako je radila u pržionici kafe svojih roditelja u Banjaluci, a prvi honorar dobila od pevanja - snimala je džinglove za radio, i pevala bek vokale raznim bendovima.
Za razliku od nje, voditelj Ognjen Amidžić prve pare je dobio od rukometa! Ipak, pre nego što se otisnuo u TV vode, Ognjen je radio kao DJ na jednoj radio stanici u Šapcu, i time zadovoljavao svoje tinejdžerske finansijske prohteve.
Fotograf i reditelj Dejan Milićević u Americi je kao klinac radio u radnji za hemijsko čišćenje, naslepo prekucavao dokumenta... Posao preko omladinske zadruge našla je i Goca Tržan, koja je prodavala sladoled.
Jači pol na srpskoj estradi nije zaobišao fizički rad. Urednik i voditelj "Piramide" i Dnevnika, Slavko Beleslin, zvezda Velikog Brata Miki Đuričić i kolega mu i "doktor za rokenrol" Milić Vukašinović umeli su, u svoje vreme, da zasuču rukave i prihvate se posla. Slavko je prenosio rudu, čistio kanistere, Miki je u rodnom Kupinovu obavljao bukvalno sve poslove oko kuće i imanja, a Milić je fizikalisao i "prevrtao hamburgere" u Londonu.
Fizičkog rada ne stidi se ni Zdravko Čolić, koji ponosno priznaje da je čistio sneg u rodnom Sarajevu, raznosio gajbe piva po kafanama...
Svojim prvim dinarom ponosi se pop zvezda Ana Stanić, koja je držala časove latinskog jezika u srednjoj školi. Prve honorare "spucala" je na ručkove sa drugaricama, šminku i garderobu, ali je od prvog ozbiljnog novca, zarađenog u grupi Moby Dick, kupila roditeljima poklone. Uzorna ćerka!
Časove, doduše nemačkog jezika, držala je i pevačica Ksenija Mijatović, ali "oparila" se čisteći šoferšajbne na pumpama, i zaradila dovoljno da ode na letovanje.
Princeza splavova Ana Kokić spojila je lepo i korisno, pa je asistirala u frizerskom salonu mamine prijateljice. Sada sama sebi sređuje frizuru. Osim toga, Ana se takođe oprobala u voditeljskom poslu na radiju.
Manekenka Ivana Stanković počela je kao honorarni novinar tinejdžerskih časopisa, a novinarstvom se bavila i književnica Vesna Radusinović. Kasnije je naučila da radi kao krupije, pa je u kockarnicama nalazila inspiraciju za kasnije likove iz knjiga. U kockarnicama je možda srela i koleginicu Anabelu Basalo.
Među poznatima sa najluđim snovima ili zanimanjima, ističu se Velimir Bata Živojinović (nekada policajac, moler i stolar), kreatorka Verica Rakočević (neostvarena političarka i premijer Srbije), i folk legenda Miroslav Ilić, koji je, kao i mnogi dečaci, želeo da postane - Džon Vejn.
(Story/MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Svako u zivotu ima svoj pocetak u zivotu
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Videli ljudi da im rad ne ide od ruke pa batalili
|
|
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Pa i poznati su normalni ljudi! Ili su bar bili nekad! ISkreno, odusevio sam se ovim podacima koji su potpuno beznacajni, ali su zabavni! Daju mi nadu, da svako moze da postane nesto u zivotu. A to je jako bitno!
|
|
|
| |
|
 |
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI

|
Godine: 115
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom

|
|
| jecika_84 je napisao/la sledeće: |
Pevačica Romana Panić tako je radila u pržionici kafe svojih roditelja u Banjaluci, a prvi honorar dobila od pevanja - snimala je džinglove za radio, i pevala bek vokale raznim bendovima.
|
Romana Panic je radila kao svercerka cigaretama na pijaci,poznavao sam je licno u tom periodu.
Dakle,korekcija iz poznatog izvora.
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|