:: |
| Autor |
Poruka |
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI

|
Godine: 115
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom

|
|
Sokantno bolesni ljudski umovi.
To po mom misljenju nisu ljudi nego monstrumi.
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
zaista bolesno
|
|
|
| |
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
DNK analiza je dokazala da je Jozef Fricl (73), optužen da je 24 godine držao u podrumu ćerku Elizabet (42), koju je seksualno zlostavljao, otac njeno šestoro dece.
Na konferenciji za štampu šef kriminalističke službe pokrajine Donja Austrija, pukovnik Franc Polcer rekao je da je DNK analiza dokazala da je Jozef svojoj ćerci napravio šestoro dece.
Polcer je dodao da su tragovi DNK pronađeni i na pismima kojima je Fricl pokušao da zavara trag, ostavljajući ih, zajedno sa decom, na kućnom pragu.
Elizabet je rodila sedmoro dece, od koje je jedno preminulo nakon tri dana, a troje je Fricl doveo u porodični stan, dok je ostalo troje provelo čitav život u podrumu zajedno sa majkom.
Pošto je prijavio nestanak Elizabet, tvrdeći da je ona prišla nekoj sekti, Fricl je svaki put kada bi supruzi doveo neko dete, dostavio i pismo, koje je, navodno, pisala Elizabet, moleći roditelje da se brinu o njenoj deci.
Fricl je tim pismima uspeo ne samo da prevari suprugu, već i nadležne institucije, koje su mu dale starateljstvo nad troje dece. DNK tragovi, kako je rekao Polcer, sada dokazuju da je on slao pisma, a ne njegova ćerka.
Polcer je obavestio medije da je policija dobila informacije o još pet nekretnina u posedu Fricla, koje su pretresene, ali u njima ništa nije pronađeno.
"Nema daljih skrovišta", rekao je on.
Podrum, veličine 60 kvadratnih metara, u kojem je Elizabet sa troje dece držana zatvorena, ima čelična vrata i elektronski mehanizam zatvaranja. Policija istražuje da li je pojedinac mogao sam da napravi i postavi ta čelična vrata.
Fricl je dozvolu za izgradnju podruma dobio još davne 1978. godine, pošto je bio podneo molbu za izgradnju skloništa.
Kako se navodi, u to vreme nije bilo začuđujuće tražiti dozvolu za izgradnju skloništa, jer je to bilo vreme "hladnog rata".
Fricl je u utorak izveden pred istražnog sudiju. On nije želeo da se izjasni o zločinima za koja je optužen. Protiv njega je izrečena mera istražnog pritvora.
(Tanjug)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
uzas....nemam vise reci....i kako ce ta jadna zena i deca dalje...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Čudno. Nemoguće da njegova žena ne primeti podrum u koji "niko nije ulazio" 30 godina...
Treba ga i sagraditi, a ne verujem da ne bi prošlo neprimećeno podnošenje dozvole za "sklonište".
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
skloniste je sagradjeno jos iha haj...znaci da u to vreme ti koji su trebali da vode racuna nisu..ili ih je bilo briga..a i ja sad da pravim bunker u kuci, ko bi znao
a sto se zene tice, svi kao, kako nije znala..bilo joj je zabranjeno da ulazi dole, sto je po meni glupost s njene strane, jer nije smela da mu pisne...a i ona je bolesna osoba, zajedno s njim pa me i ne cudi toliko...
joj bre, ja jos ne mogu da se opasuljim...sta bi bilo da je matori umro, i oni bi dole pomrli svi...niko ih ne bi ni nasao..
ko zna koliko jos ovakvih slucajeva ima a da se ne zna
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
Istraga policije u nezapamćenom slučaju Elizabet Fricl, koju je seksualno zlostavljao i držao zatočenu 24 godine u podrumu porodične kuće u Amštetenu njen otac Jozef, pokazala je da u ovom zločinu optuženi nije imao saučesnike.
Na konferenciji za štampu u sredu, šef kriminalističke službe austrijske pokrajine Donje Austrije Franc Polcer je izneo je detalje o podrumu u kojem je Elizabet, zajedno sa troje dece držana, bez da vidi svetlost dana, 24 godine.
Prema njegovim rečima trebalo je proći pet prostorija da bi se dospelo do sobe u kojoj se nalazio prostor u kojem je bila zatočena Elizbet od svoje 18 godine života.
Da bi se stiglo do vrata bilo je potrebno razmontirati pola regala knjiga. Inače vrata Elizabetinog zatvora bila su obezbedjena elektronskom bravom, koja se mogla otvoriti samo daljinskim upravljačem.
Jozef je prilikom saslušanja rekao da su vrata imala mehanizam za otvaranje u slučaju opasnosti iznutra. Medjutim, to eksperti tek treba da utvrde.
Teška vrata Jozef je najverovatnije montirao pre nego što je zatvorio svoju ćerku, i radi se o vratima od pleha punjena betonom.Policija smatra da je optuženi bio u stanju da sam montira ta vrata.
U Elizabetinom dvodecenijskom zatvoru nalazili su se frižider, zamrzivač, veš-mašina, što ukazuje da su žrtve mogle nedeljama same da prežive, ali samo ukoliko bi bilo struje.
Takođe, navodi Polcer optuženi je bio u stanju da sve ove aparate sam unese i montira.
Polcer je dodao da je u "kući strave" živelo oko 100 ljudi, koji su saslušani. Samo je jedno lice navelo da je zapazilo sumnjivo ponašanje Jozefa.
Istraga, kako navodi Polcer, trajaće zasigurno još mesecima, i istakao je da je ovaj zločin bio jasno seksualno motivisan.
Primarijus Berthodl Keplinger iz pokrajinske klinike Amšteten-Mauer, u kojoj se oporavljaju zatočenici, preneo je da je uspostavljena dobra komunikacija izmedju dece koja su bila zatočena sa majkom i troje dece koja su živela sa Jozefom i njegovom suprugom.
Prema njegovim rečima telesno stanje dece, Elizabet i njene majke (68) je relativno dobro. Što se tiče ćerke Kerstin (19), čije dovodjenje u bolnicu je dovelo do odmotavanja klupka, ona je i dalje u veoma teškom stanju.
tanjug
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Austrijanac Jozef Fricl (73) koji je proteklih dana šokirao svet, pošto je policija otkrila da je 24 godine držao zatočenu u podrumu porodične kuće svoju ćerku Elizabet (42), koju je seksualno zlostavljao i sa njom dobio sedmoro dece, imao je odranije policijski dosije.
U dosijeu Jozefa Fricla stoji da je u više navrata optužen za silovanje.
Sada se pojavio dokument u kojem je reč o silovanju jedne žene iz Linca oktobra 1967.godine.
Sudski dokument već je bio odložen u arhivu pokrajinskog suda Gornje Austrije i on je sada prosleđen državnom tužilaštvu u Sankt Pelten.
U tom dosijeu, kako citiraju mediji, stoji da je Jozef Fricl 1967.optužen da je, pored silovanja 24-godišnje žene iz Linca, u septembru pokušao u jednoj šumi u Lincu da siluje i jednu 21-godišnju devojku.
Takođe, ističe se da je policiji bio poznat i kao egzibicionista, koji je napadao žene po šumama u okolini Linca.
Prema izjavama članova iz šireg kruga porodice Jozef Fricl odrastao je bez oca, a njegova majka ga je gotovo svakodnevno tukla.
Sestra njegove supruge Kristine R. priča da je očigledno u detinjstvu došlo do nekog poremećaja kod Jozefa i da on više nije mogao da saoseća sa drugima.
Prema njenim rečima njegova supruga Rozi bila je izložena stalnim poniženjima.
Grad Amšteten, u kojem je otkriven ovaj zločin, izložen je ovih dana neobičnoj vrsti turista. Naime, navalili su znatiželjnici da vide gde i kako je živeo kriminalac, koji je proteklih dana bio na naslovnim stranama medija u čitavom svetu.
Isto tako opštinske vlasti bore se i sa fotografima, koji po svaku cenu pokušavaju da naprave snimke žrtava.
Oni su zauzeli mesta na drveću u blizini bolnice u kojoj su smešteni Elizabet, njeno šestoro dece, kao i njena majka.
(Tanjug)
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Advokat Austrijanca koji je osumnjičen da je držao svoju ćerku zatočenu 24 godine i sa njom imao sedmoro dece saopštio je da za svog klijenta priprema odbranu na osnovu ludila.
Advokat Rudolf Majer kaže da veruje da sedamdesetrogodišnji Jozef Fricl ima mentalni poremećaj i da bilo ko sa takvom vrstom psihološke bolesti "nije izabrao" da uradi to što policija tvrdi da je uradio.
Majer je rekao da će stručnjaci morati da utvrde Friclovo mentalno stanje i da odluče da li on može biti proglašen ludim. Ako se to utvrdi i Fricl bude osuđen, on bi kaznu služio u psihijatrijskoj ustanovi a ne u zatvoru.
Fricl je prošle nedelje priznao da je držao svoju ćerku zatvorenu u podrumu bez prozora.
(Beta)
|
|
| |
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Kolko razumem ovaj Fricl ziveo sa zenom gore a u podrumu se izivljavao nad c'erkom godinama. Uzas!!! Jadna ta deca.
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Austrijanac Jozef Fricl, koji je 24 godine držao zatočenu u podrumu svoju ćerku s kojom je imao sedmoro dece, izjavio je da nije čudovište i da je mogao, da je to želeo, da ih sve ubije.
"Da nije bilo mene, ona više ne bi bila živa. Ja sam taj koji se postarao da bude prebačena u bolnicu. Mogao sam sve da ih ubijem, i ništa se ne bi dogodilo. Niko ne bi nikada znao za to", izjavio je Fricl, a prenosi austrijska štampa.
Novine u Austriji prenose i izjavu Friclovog advokata koji je optužio medije da "potpuno jednostrano" prate slučaj njegovog klijenta, osuđujući ga unapred.
Fricl (73) je od 1984. godine držao svoju ćerku Elizabet u improvizovanoj tamnici u podrumu svoje kuće u Amštetenu. Za svo to vreme redovno joj je davao narkotike, napravivši joj sedmoro dece.
Troje od sedmoro dece podigli su Fricl i njegova supruga, s kojom je takođe imao sedmoro dece. Pred suprugom se pretvarao da je decu našao na kućnom pragu zajedno s navodnom porukom od njihove ćerke Elizabet da ne može da brine o njima.
Preostalo četvoro dece raslo je sa njihovom majkom u podrumu bez prozora, a jedno od njih umrlo je ubrzo posle rođenja. Čitav slučaj otkriven je kada se najstarije dete, 19-godišnja devojka, ozbiljno razbolela zbog čega je morala u bolnicu.
(Beta)
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|