:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Bez starca nema udarca, kaže jedna stara izreka, a pevač Luis je dokaz njene verodostojnosti.
Ljubiša Stojanović-Luis, koji je u šestoj decniji života i njegova dvadeset godina mlađa supruga Silvana očekuju šesto dete!
Luis i Silvana imaju dvoje dece (dva sina - četvorogodišnji Andrej i dvogodišnji Sergije), a nadaju se da će dobiti devojčicu. Luis ima još dva sina iz prethodnog braka - Miodraga i Marka i ćerku Maju.
"Najvažnije mi je da dete bude živo i zdravo, a bio bih srećan da dobijemo devojčicu. Ali, ako se to ne desi, neću očajavati, pošto ćemo sigurno imati još dece, pa ima vremena i za ćerke", rekao je 56-godišnji Luis za magazin "Story".
Silvana kaže da ima osećaj da će ovog puta roditi devojčicu. "Osećam se drugačije nego prva dva puta i zato verujem da ću dobiti ćerku. Već smo počeli da razmišljamo o imenima, a naš sin Andrej želi da mu se sestra zove Andreja", kaže ona.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
E malo ga preterao(svako svoje doba)ajde da nije imao decu pa jos nekako ali ipak
|
|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Svaka čast
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ma pametn čovek treba neko i njegov novac da potroši
|
|
|
| |
|
 |
KASPER MD Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 27 Okt 2006 Poruke: 69 Mesto: Modriča

|
|
|
svaka čast ima dobre komšije
|
|
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Ovo je skroz ok, jednom prilikom sam cuo od jedne zene da je njoj i njenom muzu krenulo u zivotu tek kad su napravili prvo dete. Onda su poceli da se bore za to dete, da grebu za zivot i evo, sad imaju troje dece, dobre poslove, veliku kucu i imanje. Ona je rekla da su deca pokretac zivota i da ih treba imati sto vise, jer daruje zivot novom bicu. Ne znam koliko ovo nekima normalno zvuci, ali meni se dopalo i ja jedva cekam da pocnem da pravim decu! Pa makar i u sestoj deceniji!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|