www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Upooomoc....
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 03, 2008 10:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

msn koliko sam chuo vishe ne postoji ili prestac'e. MS planira da napravi aplikaciju koja c'e da donese i uvede chat, kolebraciju njihovih programa i socijalnu interakciju sve u jednom. Sajtovi kao domaci.de verovatno c'e tamo nic'i ili biti nedosezni. Ako hoc'esh chist brz i jedostavan program samo za chat, pogledaj pidgin.

Taj program ima isto plugin za sigurnu i privatnu komunikaciju tako da sa posla admini ne mogu da prate i chitaju preko mreze, shta ne zelish u stvari privatno da se dopisujesh sa nekim.

E-mail za razliku mogu admini da chitaju po celom svetu gde god da putuje. Yahoo ili MSN bez tog plugina isto tako neko moze da prati ili chita ako hoc'e.

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

zasto banovan?
Upozorenja: 2 od 3

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

Godine: 114

Datum registracije: 28 Apr 2008
Mesto: za sankom

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 03, 2008 12:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ex_deda je napisao/la sledeće:
msn koliko sam chuo vishe ne postoji ili prestac'e. MS planira da napravi aplikaciju koja c'e da donese i uvede chat, kolebraciju njihovih programa i socijalnu interakciju sve u jednom.

Skrecemo sa teme ali probacu da ostanem na temi :

MS ne planira da ukine msn nego da ga "poboljsa" novim dodacima tipa pustanje muzike dok chatujes,surfanje internetom iz chat aplikacije (ne kao search the web sto sad postoji u svakom MSN-u nego kao inkorporirani web browser unutar programa za chat).
Takodje,planira se ekspanzija MSN Spaces zajednice za blogove i socneta ali ni u kom slucaju nije planirano ukidanje ili prestanak postojanja MSN.

Takodje,probao sam pidgin ali po mom misljenju najbolja i najsigurnija alternativa svim mogucim chatovima i protokolima je Trillian,a ni XChat nije los.

P.S. prepasce se ljudi da se ukida msn pa iduci put izvjestavaj s malo vise takta Wink

U inat svima,bez mane i straha.

Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...

Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!

Sva vlast rakiji !!!

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 27 Sep 2004
Mesto: Šimanovci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 07, 2008 1:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

XChat je samo irc klijent...
Trillian je spor, i poprilichno nebezbedan.
Uz to i ne podrzava puno protokola.
Jedino shto je sharen, pa se ljudi zato toliko loze na njega... Wink
Pidgin je najbezbedniji od svih koje sam testirao do sada.
Dizajnerski nije sjajno reshen, ali nekima to, kao meni, nije bitno.. Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Upooomoc.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon