:: |
Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
cestitam batice
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Cestitam ti dragi Konjanice,samo napred.Jedan si od meni dragij ovde
|
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
LJudi dragi, hvala vam svima. Ima vas mnogo, a mene nije bilo, a sad nemam vremena, a reko da vam se svima zahvalim, a ne znam...
Previše ono "a..." jel tako?
Stvarno vam svima hvala, ne BiH da nekoga izdvajam, nema smisla, fakat raja dobri ste, samo su vam ćevapi loši
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Cestitaaaam, nastavi tako, sve najbolje ti zelim
|
|
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Hej Dragi moj Konjanice
Cestitam ti na predjenom spratu!!!!
Zelim da znas da to sto ja vise nemam vremena da budem ceo dan na domacem ili me nema po dve nedelje ne znaci da ne mislim na tebe
Ljubim te puno i saljem ti veliki, najveci zagrljaj!!!!!!!!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
@ Ivankamaza: hvala ti, nastavit ču, mada ne znam kako ču jer mi ljevi nokat smeta nevjerovatno
@ Kinder: Lutko, hvala ti, znam ja to, i znaš da važi i kontra
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Di je moj plavušan Da, da u pravu si.. Dobra ekipa, ćevapi loši
Aj kad dođeš u Split, vodin te na splitske Ba ćevape
LJub ljub
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤

|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...

|
|
Cestitam ti i ja mili!!!!
Ljubim teeeeeeeeeeeeeee...
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
@Idealna: važi, nikad jeo Splitske ćevape, ko zna, možda budu dobri , ljub ljub
@maza: hvala mila moja (ono ja i ti na avataru jel?) ljubim te dušo
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|