www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Večna ljubav prema pivu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 05, 2008 1:25 pm    Naslov poruke: Večna ljubav prema pivu Na vrh strane Na dno strane

Jedan Amerikanac toliko voli svoje omiljeno pivo, da je naručio da se njegov kovčeg izradi u obliku konzerve, javlja agencija AP.

Bil Bramanti (67) verovatno je najveći obožavatelj piva "Pabst blue ribbon", i želi da u njemu bukvalno večno počiva.

"Bez problema ću stati u kovčeg, već sam ga isprobao" kaže Bil, stanovnik Saut Čikago Hajtsa.

Odlučni pivopija, na sreću, ne planira uskoro da iskoristi svoj neobični kovčeg.

Bil je organizovao žurku za prijatelje i rođake, a centralni "ukras" bio je upravo njegov kovčeg urađen u bojama "Pabsta", plavoj, crvenoj i beloj, koji je služio kao ogroman frižider za pivo.

"Neki bi ovo umetničko delo samo stavili na izložbu, ali niko ga neće iskoristiti tako maštovito kao moj otac" rekla je Bilova ćerka Keti Bramanti (42).

Bramanti je kovčeg, po dizajnu firme "Skot sajn", naručio od pogrebne kuće "Braća Panoco".

(MONDO)

uncle binho
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 14 Jun 2007

brazil.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 05, 2008 6:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast za amera !!!!

zasto banovan?
Upozorenja: 2 od 3

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

Godine: 115

Datum registracije: 28 Apr 2008
Mesto: za sankom

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 05, 2008 7:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedan od malobrojnih amerikanaca koje gotivim

U inat svima,bez mane i straha.

Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...

Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!

Sva vlast rakiji !!!

h17m4n
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 20 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 05, 2008 9:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

respekt.>>

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Večna ljubav prema pivu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon