www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nevin u zatvoru u Teksasu 27 godina
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 05, 2008 1:39 pm    Naslov poruke: Nevin u zatvoru u Teksasu 27 godina Na vrh strane Na dno strane

Pedesetpetogodišnji Amerikanac Džejma Vudvard iz Teksasa proveo je u zatvoru punih 27 godina, a pre nekoliko dana je oslobođen nakon što je zahvaljujući savremenim medotadama analize DNK utvrđeno da je nevin.

Vudvard je bio optužen za silovanje i ubistvo svoje devojke, a osuđen je na osnovu posrednih dokaza uprkos činjenici da nije bilo ni svedoka, ni oružja kojim je ubistvo izvršeno. U Sjedinjenim Američkim Državama to je 18. slučaj oslobađanja zatvorenika na osnovu novih DNK analiza.

„Vudvord je crnac, tipični predstavnik onih koje i bez pravih dokaza šalju u zatvor u ovoj državi koja se suočava s problemima rasizma više nego ijedna druga u SAD. Ubedljivo najveći broj pogrešno osuđenih i optuženih registrovan je u Teksasu i sasvim je očigledno da tu postoji neki problem”, rekao je Rodni Elis iz organizacije „Projekat nevinost” koja se bavi rasvetljavanjem starih slučajeva na osnovu zahteva osuđenika koji tvrde da su nevino optuženi.

(FoNet, Blic)

zasto banovan?
Upozorenja: 2 od 3

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

Godine: 115

Datum registracije: 28 Apr 2008
Mesto: za sankom

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 05, 2008 8:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jos jedan pokazatelj americke pravne drzave i efikasnosti.
Krajnje efikasni nakon 27 godina!

U inat svima,bez mane i straha.

Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...

Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!

Sva vlast rakiji !!!

h17m4n
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 20 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 05, 2008 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne..... znas sta je tu najgore....
ko ce njemu da nadoknadi tih 27 godina........ >>>> ja bih da je tako uradio...>>

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 06, 2008 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To u Teksasu i nije prvi slučaj po gotovu kada su crnci u pitanju

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 42

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 06, 2008 12:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da mi netko tako oduzme i godinu života a tek 27 ubila bih ga pa bi onda imala zašto bit u zatvoru

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Nevin u zatvoru u Teksasu 27 godina Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon