:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Bez obzira na godine provedene u vezi ili braku i na to da li imaju dece ili ne, 44 odsto muškaraca i 36 odsto žena vara partnera, tvrdi sociolog Dženet Lever sa Univerziteta Kalifornija. Prema istraživanju sprovedenom na 70.000 ispitanika, muškarci varaju jer žele više seksa, a žene zato što im nedostaje partnerova pažnja. Samo jedna od pet žena prevariće jer nije zadovoljna seksualnim životom. S druge strane, dve trećine preljubnika ne žali zbog prevare, a 12 odsto muškaraca i 13 odsto žena izjavilo je da im je drago što su počinili preljubu, pokazalo je istraživanje. Samo dva odsto preljubnika uhvaćeno je na delu, a prevaru je partneru priznalo šest odsto. Ako i varaju, žene to u proseku učine jedanput, a muškarci su skloniji „serijskoj” preljubi. „Muškarci su skloniji kraćim vanbračnim ´izletima´ i pri tom ne pomišljaju da ostave partnerku”, objašnjava Sandra Leiblum, direktorka Centra za seksualno zdravlje „Robert Vud”, koja kao razloge preljube navodi potrebu jačeg pola za novim uzbuđenjima i eksperimentisanjem seksualnim „novitetima”.
Većini preljubnika prevara predstavlja avanturu, kaže Lever. „Serijski” preljubnici skloniji su kraćim izletima, i to radi zadovoljenja seksualne znatiželje. Kada strast nestane, prelaze na sledeću „žrtvu”.
„Najkritičnije je razdoblje od treće do šeste godine veze. Tad većina muškaraca oseti seksualno zasićenje partnerkom, a žene se osećaju emocionalno zapostavljene. U tom razdoblju partnera doživljavamo kao prijatelja, a manje kao ljubavnika. Da bismo izbegli najgore, nipošto ne smemo da zapostavimo seksualnu komponentu veze”, dodaje Lever.
(PressOnline)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Ma pazi bogati .. ispade sad da su zene " nevinasca " .. ljubi ih Boki ..
| Citat: | | „Najkritičnije je razdoblje od treće do šeste godine veze. Tad većina muškaraca oseti seksualno zasićenje partnerkom, a žene se osećaju emocionalno zapostavljene. U tom razdoblju partnera doživljavamo kao prijatelja, a manje kao ljubavnika. Da bismo izbegli najgore, nipošto ne smemo da zapostavimo seksualnu komponentu veze”, dodaje Lever. |
Ovo jos nisam proverio pa me bas zanima ako neko ovo moze da potvrdi ko je duze u vezi ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2

|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro

|
|
mislim, glupi Ameri i njihowa ispitiwanja..... no comment
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
| |
|
 |
durlanac .::=Vitez Ljubavi=::.

|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Nov 2006 Poruke: 3150 Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

|
|
Klasika i standard :DDD
Ja sam mislio da je procenat chak i veci
|
|
 |
slatkica-be Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jan 2008 Poruke: 146 Mesto: belgijaaa

|
|
javit cu ti se za 2 godine pa cu ti rec
|
_________________ Znala sam o tebi, znala sve
pala ti na grudi ledene
tamo samo kamen kuca
tu gde ljubis, koza puca
Znala sve i na sve pristala
samo jednom sam zablistala
nije ljubav sve sto vidis
zato pazi kome zavidis |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ma pazi da im ne poverujem
|
|
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
| Boky je napisao/la sledeće: |
| Citat: | | „Najkritičnije je razdoblje od treće do šeste godine veze. Tad većina muškaraca oseti seksualno zasićenje partnerkom, a žene se osećaju emocionalno zapostavljene. U tom razdoblju partnera doživljavamo kao prijatelja, a manje kao ljubavnika. Da bismo izbegli najgore, nipošto ne smemo da zapostavimo seksualnu komponentu veze”, dodaje Lever. |
Ovo jos nisam proverio pa me bas zanima ako neko ovo moze da potvrdi ko je duze u vezi .. |
Potvrdjujem, Boky. Ali za razdoblje posle seste godine ne znam.
| Citat: | | Bez obzira na godine provedene u vezi ili braku i na to da li imaju dece ili ne, 44 odsto muškaraca i 36 odsto žena vara partnera |
Iz ovoga moze da se zakljuci da 8% muskaraca vara svoje zene sa momcima, i to samo pod uslovom da u ovih 36% zena nema nijedna biseksualka. Nesto mi se ovde ne poklapa...
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|