:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Svima je dobro znano koliko je pušenje štetno za zdravlje. I pored toga, malo je pušača koji žele da se odreknu svog poroka. Međutim, dešava se da neko želi da ostavi cigarete, a da jednostavno ne može.
U nedostatku jake volje, kada ne pomažu zabrane, flasteri ili slična alternativna rešenja stručnjaci sa Instituta Karolinska u Stokholmu predlažu vakcinu protiv pušenja, piše "Glas javnosti".
Uz pomoć sredstva nazvanog Niccin, imunološki sistem bi trebalo da razvije antitela koja će se boriti protiv nikotina i na taj način spreči ga da dospe do mozga. Kada nikotin ne stigne do mozga izostaje i užitak izazvan konzumiranjem, a samim tim nestaje i ova loša navika.
Švedski stručnjaci nameravaju da isprobaju ovu vakcinu na četristo osoba u toku godinu dana. Da li će program ovakvog odvikavanja od pušenja biti uspešan ili ne, zavisi od toga da li će se zahvaljujući vakcini razviti antitela u organizmu. Ukoliko se ta antitela aktiviraju, vakcina će se prodavati kao preventivna mera i kao pomoć u odvikavanju od pušenja.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Trebace mi ovo.
|
|
|
| |
|
 |
cilemile Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Maj 2008 Poruke: 3

|
|
trebat ce mi to!nikako da prestanem pusiti [img]http://www.domaci.de/images/smiles/violent1.gif[/img]
i grozan je osjecaj kad nesto toliko zelis a nemozes
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Samo treba imati čvrst karakter i mogu se cigarete lako ostaviti ,ma šta ko kekao o tome
|
|
|
| |
|
 |
nervno Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 6

|
|
|
moze par kutija na promociju?
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| D@cha je napisao/la sledeće: | | Samo treba imati čvrst karakter i mogu se cigarete lako ostaviti ,ma šta ko kekao o tome |
Ma lako je ostaviti pušenje. Ja sam ga ostavljao jedno 50-ak puta.
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Coco Bille treba samo rešiti i ne popustati,u toj nameri
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|