www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Djoković: Sad napad na Rolan Garos
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 11, 2008 10:56 pm    Naslov poruke: Djoković: Sad napad na Rolan Garos Na vrh strane Na dno strane

Osvajanjem turnira Masters serije u Rimu Novak Djoković ispunio je jedan od dva ovogodišnja cilja sezone na šljaci, a drugi je, kako je naveo najbolji srpski teniser, trijumf na Rolan Garosu.
"Kao ovogodišnje prioritete na šljaci izdvojio sam osvajanje Rima i Rolan Garosa. Sada imam još više samopouzdanja pred velike turnire na šljaci, ali i na ostalim podlogama", rekao je Djoković, koji je titulu u Rimu, desetu u karijeri osvojio zahvaljujući pobedi nad 24. igračem sveta Stanislasom Vavrinkom od 2:1 (4:6, 6:3, 6:3).
Djoković je to treća ovogodišnje titule, pošto je prethodno bio najbolji na Australijan Openu, gde je ostvario prvu pobedu na nekom grend slemu, i turniru Masters serije u Indijan Velsu.
"Ovo godina je za mene bila kao iz snova, ali želim da nastavim. Želim da ove godine ostvarim najbolje rezultate na svetu", naglasio je treći teniser sveta.
Ispred Djokovića, koji će ovog meseca napuniti 21 godinu, trenutno su samo Švajcarac Rodžer Federer i Španac Rafael Nadal. Srpski teniser, ipak, ove sezone je osvojio više bodova od njih dvojice.
"Svi su se navikli da Federer i Nadal igraju finale svakog velikog turnira. Mislim da oni u glavi bore sa velikim pritiskom i velikim očekivanjima", ocenio je najbolji srpski teniser.
I Djoković, medjutim, mora da se bori sa ulogom velikog favorita, kao što je bilo u duelu sa Vavrinkom, koji je igrao svoje prvo finale na turnirima Masters serije.
"Ako zaista želim da ostanem na vrhu, moram da se naviknem na te stvari", naveo je Djoković, koji je ove sezone ostvario 25 pobeda i doživeo pet poraza.
Vavrinka, uprkos porazu, nije bio previše nezadovoljan, s obzirom na to da će od ponedeljka biti deseti teniser sveta.
"Malo sam iznenadjen. To je veliki skok za mene", rekao je Vavrinka.
Djoković je, inače, posle primanja trofeja zamoljen od organizatora da imitira nekog od kolega, ali je srpski teniser to odbio.
"To nije ono što radim najbolje. Ono što radim najbolje je da pobedjujem na teniskim terenima. To ću i pokušavati da radim u sledećih 10, 15 godina", rekao je Djoković.

(MONDO)

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 11, 2008 11:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako,ako
sve ce ih pogaziti k'o mrave

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 1:04 am    Naslov poruke: Re: Djoković: Sad napad na Rolan Garos Na vrh strane Na dno strane

Shiseido je napisao/la sledeće:
Švajcarac Rodžer Federer i Španac Rafael Nadal.

Sve bodiroga do bodiroge... Laughing
Oni su vec teniska proslost, ono sto urade jos ove godine - uradili su!

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 10:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedva cekam da gledam Roland-garros i naravno da pokaze svim francuzima sta vredimo Razz

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 37

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 10:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...Ima da ih raseje na sve četiri strane sveta ko lipa seme...
...Napraviće od njih fleke po zidovima... (Radovan 3)

nervno
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 3:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

the kralj :twisted: [B][U]

LepoticaNS
*velika maza*
<b>*velika maza*</b>

Datum registracije: 24 Sep 2006
Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 13, 2008 12:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nole je najbolji Very Happy
i ja jedva cekam da pocne roland-garros Wink
ima da im pokaze sta je tenis Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Djoković: Sad napad na Rolan Garos Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon